Ελλάδα

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Τρεις συλλήψεις

Στα χέρια των διωκτικών αρχών έπεσε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά και αποτελούνταν από τρεις αλλοδαπούς άνδρες.

Μετά από μια συντονισμένη επιχείρηση οι άνδρες της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του λιμεναρχείου Ραφήνας μαζί με την ΟΠΚΕ Αθηνών έφτασαν στα δύο σπίτια που είχαν κρυμμένα στις ναρκωτικές ουσίες οι μπακγλαντεσιανοί ηλικίας 37,26 και 25 ετών και τους περάσαν χειροπέδες.

Στο ένα σπίτι στο Γκύζη όπου διέμεναν εντοπίστηκαν μικρή ποσότητα χασίς, ζυγαριά και σακουλάκια επιμερισμού των ναρκωτικών.

Στο δεύτερο σπίτι που χρησιμοποιούνταν ως καβάντζα εντοπίστηκαν 29 φιξάκια χασίς, ένα πιστόλι, ζυγαριά και κλεμμένα διαβατήρια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Μετρό Θεσσαλονίκης αναστέλλει τα δρομολόγια για ένα μήνα – Πω θα εξυπηρετούνται οι πολίτες
Ο ΟΑΣΘ ενεργοποιεί ειδικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας λεωφορειακής γραμμής-εξπρές που θα καλύπτει τη διαδρομή της βασικής γραμμής (Νέα Ελβετία - Σιδηροδρομικός Σταθμός)
Μετρό Θεσσαλονίκης
5
Στη φυλακή τα τρία κατηγορούμενα αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη για το μακελειό στα Βορίζια
Παρόλο που τα τρία μέλη της οικογένειας Φραγκιαδάκη ήταν να απολογηθούν αύριο το πρωί, η ανακρίτρια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για να απολογηθούν ενώπιόν της
Μακελειό στα Βορίζια
Για δωροληψία κατηγορείται ο 60χρονος λιμενικός που συνελήφθη για ασέλγεια ανηλίκων στον Βόλο - Έλαβε μίζα 5.000 ευρώ για ελέγχους πλοίων
Πήρε χρήματα από ιδιώτη προκειμένου να μην γίνει έλεγχος σε πλοίο - Στην υπόθεση φέρεται εμπλέκεται ακόμη ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, λέει η ΕΛΑΣ
Σκάφος Λιμενικού Σώματος