Τετάρτη, 1 Μαΐ
22oC Αθήνα

Εξάρχεια: «Νομίζαμε πως είχε φύγει στο Λονδίνο» λέει φίλη του δολοφονημένου μουσικού

Εξάρχεια: «Νομίζαμε πως είχε φύγει στο Λονδίνο» λέει φίλη του δολοφονημένου μουσικού

Στην εκπομπή Live News μίλησε η Aδριανή Μπαρτζώκα, ηθοποιός, σκηνοθέτης και φίλη του δολοφονημένου μουσικού στα Εξάρχεια.

Όπως ανέφερε η κ. Μπαρτζώκα είναι σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει ότι «έφυγε» ο φίλος της ο μουσικός, που δολοφονήθηκε από έναν 48χρονο άνδρα στο σπίτι του στα Εξάρχεια.

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχει ”φύγει” ο Νικόλας. Ο Νικόλας ήταν ένα πολύ ευαίσθητο παιδί με πολύ καλά αισθήματα μέσα του. Δεν είχε μέσα του αισθήματα ζήλιας κι αγαπούσε όλους τους συναδέλφους του».

Σε ερώτηση αν το θύμα γνώρισε τον θύτη απάντησε ότι δεν γνωρίζει, καθώς η ίδια πίστευε ότι ο μουσικός είχε φύγει στην Αγγλία.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όσον αφορά το έγκλημα στα Εξάρχεια, ο 48χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες χθες (8/2/2024) για ανθρωποκτονία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ του κατηγορούμενου και 55χρονου ημεδαπού εντός οικίας στην περιοχή των Εξαρχείων, ο 48χρονος με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου επιτέθηκε στον 55χρονο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα εντόπισαν εντός της οικίας και συνέλαβαν τον 48χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω ανθρωποκτονίας, ομολογώντας το έγκλημα.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις