Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στο hot – spot της Μαλακάσας: Συνελήφθησαν 11 μετανάστες – Ένας αναζητείται

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στο hot – spot της Μαλακάσας: Συνελήφθησαν 11 μετανάστες – Ένας αναζητείται
φωτογραφία: αρχείο Eurokinissi

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 31χρονου αλλοδαπού το περασμένο Σάββατο (29.09.2018) στο hot – spot της Μαλακάσας, έπειτα από συμπλοκή μεταξύ ομάδων μεταναστών.

Για την συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία στο hot – spot ταυτοποιήθηκε ένας 25χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται, ενώ συνελήφθησαν 11 άτομα.

Το έγκλημα εξιχνίασε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο 31χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, μέσα στον χώρο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων (hot – spot) στην Μαλακάσα.

Το θύμα βρέθηκε μέσα σε κοντέινερ και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος στο hot – spot

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, το μεσημέρι της 29ης Σεπτεμβρίου, μέσα στον χώρο της Δομής Φιλοξενίας Προσφύγων της Μαλακάσας, συνεπλάκησαν ομάδες αλλοδαπών, χρησιμοποιώντας ξύλα, λοστούς, πέτρες και μαχαίρια με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 31χρονου αλλοδαπού και των τραυματισμό άλλων 9 προσφύγων, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Ακολούθησε εκτεταμένη έρευνα κατά τη διάρκεια της οποίας προσήχθησαν, στην Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, 106 αλλοδαποί. Για την συμμετοχή τους στην συμπλοκή, ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν 11, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της βαριάς και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ληστείας καθώς και για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σε βάρος του 25χρονου, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις