Ελλάδα

Έκτακτη επιχορήγηση 6 εκατ. ευρώ στα ΤΕΙ

Την ενίσχυση των ΤΕΙ με 6 εκατομμύρια ευρώ, ανακοίνωσαν από κοινού ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου, Γιώργος Αγγελόπουλος στη Σύνοδο των Πρυτάνεων των ΤΕΙ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά τη διάρκεια της Συνόδου, ο κ. Γαβρόγλου αναφέρθηκε στο χρονοδιάγραμμα των συνεργειών των ΤΕΙ με τα Πανεπιστήμια, καθώς και στην επικείμενη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου για τα Πανεπιστήμια Ιωαννίνων και Ιονίων Νήσων.

Από την πλευρά του, ο κ. Αγγελόπουλος, χαρακτήρισε την έκτακτη επιχορήγηση των ΤΕΙ ως μέρος της γενικότερης πολιτικής του υπουργείου να αυξήσει τις δαπάνες για την Παιδεία.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Η περιγραφή του ανήλικου παιδιού «καίει» τον 30χρονο που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 28χρονη μητέρα
Η 28χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο ΠαΓΝΗ, δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση - Κάποιες λέξεις έχει ψελλίσει, όμως μετά βίας ανοίγει τα μάτια της
Ο 30χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του 17