Ελλάδα

Εκτροχιασμός τρένου στα Καλάβρυτα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τρένο εκτροχιάστηκε κοντά στα Καλάβρυτα το πρωί της Κυριακής (30.01.2022). Κανείς από τους επιβαίνοντες, όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, δεν έχει τραυματιστεί και τεχνικοί της εταιρείας σπεύδουν στο σημείο για την αποκατάσταση του προβλήματος. 

Ο εκτροχιασμός του τρένου έγινε – σύμφωνα με τo kalavrytanews.com – σημειώθηκε μετά από πτώση βράχου λίγο πριν τον Οδοντωτό, ανάμεσα σε Ζαχλωρό και Καλάβρυτα. Όλοι οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1330 της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, είναι καλά και κανείς τους δεν έχει τραυματιστεί ενώ μεταφέρθηκαν με λεωφορείο στα Καλάβρυτα.

Συνεργείο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ πηγαίνει στο σημείο για τον καθαρισμό της γραμμής και την συνέχιση των δρομολογίων. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από kalavrytanews.com

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός αύριο: Σταθερή άνοδος της θερμοκρασίας – Τοπικές βροχές σε ηπειρωτικά και ορεινά
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές τους 25 με 26 και κατά τόπους τους 27 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 23 με 24 και τοπικά στη Κρήτη τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου
καιρός