Ελλάδα

ΕΛΑΣ για τις καταγγελίες Κωνσταντοπούλου: «Διερευνάται το περιστατικό για τυχόν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες των αστυνομικών»

«Η Ελληνική Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην τήρηση της νομιμότητας, στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και στην εφαρμογή των νόμων, με γνώμονα την προστασία των πολιτών και τη διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες».

Έρευνα για τυχόν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες σχετικά με την καταγγελία της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι αστυνομικός ενημέρωσε τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη μήνυση που κατατέθηκε εναντίον του από την Ζωή Κωνσταντοπούλου θα κάνει το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορικά με την μήνυση που κατέθεσε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και τη διαρροή που κατήγγειλε σε ανάρτησή της είχε γράψει ότι «πρόκειται για ευθεία αμφισβήτηση της νομιμότητας, της διάκρισης των εξουσιών και της ίδιας της δημοκρατικής λειτουργίας του κράτους» . Παράλληλα ζήτησε από τον κ. Χρυσοχοΐδη να καλέσει τον κ. Γεωργιάδη να παραιτηθεί ή να παραιτηθεί ο ίδιος.

Στην ανακοίνωσή του το Αρχηγείο της Ελληνικής  Αστυνομίας αναφέρει χαρακτηριστικά… «Σχετικά με καταγγελία προέδρου κόμματος του ελληνικού Κοινοβουλίου, για φερόμενες επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικών, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι το περιστατικό διερευνάται για τυχόν πειθαρχικές ή ποινικές ευθύνες των αστυνομικών.

Η Ελληνική Αστυνομία παραμένει προσηλωμένη στην τήρηση της νομιμότητας, στη διασφάλιση της δημόσιας τάξης και στην εφαρμογή των νόμων, με γνώμονα την προστασία των πολιτών και τη διαφάνεια σε όλες τις διαδικασίες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε καθηγήτρια που πουλούσε ναρκωτικά σε μαθητές στην Καλλιθέα - Εντοπίστηκαν συσκευασίες νάιλον και ποσότητα κάνναβης
Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν περίεργες κινήσεις δύο ατόμων σε πάρκο της περιοχής, έπειτα από έλεγχο διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μαθητή και καθηγήτρια, μέσα στην τσάντα της οποίας βρέθηκαν ναρκωτικά
Η 34χρονη καθηγήτρια
14
Αετονύχηδες «βούτηξαν» από 59χρονο στην Γλυφάδα 2.500 ευρώ και ράβδους χρυσού τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο - Η απάτη που οδήγησε στη σύλληψη
Τρεις δράστες προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας, προέτρεψαν τον 59χρονο να τοποθετήσει αντικείμενα αξίας σε αλουμινόχαρτο και να τα αφήσει έξω από το σπίτι του
Ράβδοι χρυσού 26