Ελλάδα

Έλεγχοι της ΕΛΑΣ για διακίνηση και χρήση παράνομων κροτίδων και βεγγαλικών – Χειροπέδες σε 69 άτομα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποίησε στο χρονικό διάστημα από 3 έως 17 Απριλίου η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 69 συλλήψεις για διακίνηση – χρήση παράνομων κροτίδων και βεγγαλικών.

Σκοπός των ελέγχων, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, εκτός από την τήρηση της νομοθεσίας είναι η πρόληψη και η αποτροπή ατυχημάτων που εγκυμονούν κινδύνους για σοβαρούς τραυματισμούς και απώλεια ζωής, από την καύση πυροτεχνικών ειδών κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα.

Ειδικότερα, στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα των 14 ημερών διενεργήθηκαν συνολικά 21.197 έλεγχοι, βεβαιώθηκαν 59 παραβάσεις και συνελήφθησαν 69 άτομα, ενώ κατασχέθηκαν 312.226 πυροτεχνικά είδη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύλληψη πλοιάρχου στο Κερατσίνι για υπεράριθμους επιβάτες και παρατυπίες στη μεταφορά υγραερίου
Το πλοίο είχε μόλις αποπλεύσει με προορισμό τη Μύκονο, την Κω και τη Ρόδο, όταν έλαβε εντολή να επιστρέψει στον προβλήτα του Νέου Μώλου Δραπετσώνας για τη διενέργεια ελέγχου
Λιμενικό
Η ανακοίνωση της Aegean για την αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο «Ελ. Βενιζέλος»: «Παρουσιάστηκε ένδειξη για πιθανή ύπαρξη καπνού»
«Όλοι οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια και η εταιρεία έχει ήδη μεριμνήσει για νέο αεροσκάφος προκείμενου να μεταβούν στον προορισμό τους» αναφέρει η ανακοίνωση
Aegean