Ελλάδα

Έλεγχος και στα ΕΛΤΑ για τυχόν υπερχρεώσεις στις μεταφορές

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έλεγχος και στα ΕΛΤΑ πραγματοποιήθηκε σήμερα από τη γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και την οικονομική αστυνομία στο πλαίσιο της διερεύνησης για τυχόν αθέμιτες πρακτικές στον τομέα των ταχυμεταφορών.

Υπενθυμίζεται ότι έως σήμερα έχουν ελεγχθεί σχεδόν όλες οι εταιρείες του κλάδου (speedex, acs, Γενικη Ταχυδρομική, DHL κ.α).

Όπως σημειώνουν στο πηγές του υπουργείου Ανάπτυξης, «πάντως, η επιμονή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων απέδωσε καρπούς καθόσον όσες εταιρείες είχαν πρόθεση να αυξήσουν μονομερώς τα τιμολόγια έκαναν πίσω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύσκολη νύχτα στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής - Στοίχημα των πυροσβεστών τα «καντηλάκια» που προκαλούν νέες αναζωπυρώσεις της μεγάλης φωτιάς
Περισσότερα από 130.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη! Αποκαρδιωτικός ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή σε Αττικοβοιωτία από δορυφορική εικόνα - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό για την Τρίτη (4/8/26)
Φωτιά στη Δυτική Αττική 11