Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Έλενα Ακρίτα σε Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο

Έλενα Ακρίτα σε Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο

Τη δική της απάντηση στο μακροσκελές κείμενο που έγραψε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, στο οποίο μεταξύ άλλων την χαρακτηρίζει «κατίνα», έδωσε η Ελένα Ακρίτα. Επιχείρησε να βάλει τέλος στη δημόσια κόντρα τους, λέγοντας πως δεν θα απαντήσει εκτός αν προκληθεί.

Το κείμενό της, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απειλεί με μηνύσεις και επιτίθεται σε όσους την κατέκριναν για τις αναρτήσεις της μέσα από τις οποίες ζητούσε βοήθεια γιατί της είχαν κόψει το ρεύμα και δεν είχε να φάει. Ανάμεσα σε αυτούς και η Έλενα Ακρίτα.

Click4more Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Νέα οργισμένη ανάρτηση με απειλές για μηνύσεις – «Ακρίτα, έγινες κατίνα»!

Έγραψε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη για την Έλενα Ακρίτα: «Δεν περίμενα να είσαι τόσο κουτσομπόλα! Έγινες κατίνα! Εγώ που σε θαύμαζα πάντα πάντα από παιδάκι, διάβαζα πάντα όλα τα γραπτά σου.  Δεν σε θαυμάζω πια. Σε λυπάμαι. Κάνεις πολύ κακό στον πατέρα μου 95 χρονών, εσύ που γράφεις όλες αυτές τις αηδείες. Συμπεριφέρεσαι μ´ εμάς σαν πλύστρα. Σε λυπάμαι για το χαμηλό επίπεδο που έχεις πέσει. Ή μήπως σε παρέσυραν; Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των κανίβαλων, ανθρωποφάγων! Και κάτι ακόμη: δεν αγαπάς τον πατέρα μου. (…) Ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των κανίβαλων, ανθρωποφάγων….. Αναξιοπρεπής, συμπεριφέρεσαι με απρεπή και ανάρμοστο τρόπο, με ποιό δικαίωμα αναφέρεσαι στα προσωπικά μου δεδομένα; Η προσβλητική ανάλυσή σου με εξέθεσε δημοσίως. Αντί να με κουτσομπολεύεις, δεν μου στέλνεις κανά σακί ξηρά τροφή, δεν στοιχίζει πάνω από 20€».

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook. «Δεν μπορώ και δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το επίπεδο. Σέβομαι τον Μίκη Θεοδωράκη. Σέβομαι το έργο του, την ιστορία του, την υστεροφημία του. Ό,τι είχα να γράψω το έγραψα. Δεν επανέρχομαι. Εκτός αν προκληθώ», τόνισε.

Δείτε όλη την ανάρτησή της 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις