Ελλάδα

Ελευσίνα: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 25χρονη

Η άτυχη γυναίκα επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο, ο 73χρονος οδηγός συνελήφθη
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Άλλο ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σε δρόμο της Αττικής, αυτή τη φορά στην Ελευσίνα με θύμα μια 25χρονη. 

Το θανατηφόρο τροχαίο στην Ελευσίνα, συνέβη λίγο μετά τις 18:00 του Σαββάτου (07.12.2024), με την άτυχη κοπέλα να πέφτει νεκρή ύστερα από παράσυρση από φορτηγό.

Το όχημα οδηγούσε ένας 73χρονος.

Ειδικότερα, την στιγμή που η κοπέλα επιχείρησε να διασχίσει την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, στο ύψος του υποκαταστήματος της ΔΕΗ, το βαρύ όχημα την παρέσυρε, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Το θύμα μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Ο οδηγός συνελήφθη και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ούτως ώστε να ληφθεί αίμα για τοξικολογικές εξετάσεις όπως επιβάλλεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Προανάκριση διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σαρωνίδα: Συνελήφθη 38χρονη για τη φωτιά που ξεκίνησε από αυτοκίνητο – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ τα πρόστιμα για πυρκαγιές
Η πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής και επεκτάθηκε σε παρακείμενη έκταση, καίγοντας περίπου δύο στρέμματα - Η 38χρονη συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου
Φωτιά