Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ελεύθερη από αύριο η κίνηση στην Ηρώδου Αττικού! Μητσοτάκης: Αυτονόητες ενέργειες

Ελεύθερη από αύριο η κίνηση στην Ηρώδου Αττικού! Μητσοτάκης: Αυτονόητες ενέργειες

Χρόνια έχουμε να δούμε την Ηρώδου Αττικού χωρίς κλούβες και το δρόμο που περνά μπροστά από το Προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου ανοιχτό για όλους. Ε, από αύριο (04.10.2021) θα τη βλέπουμε!

Η Ηρώδου Αττικού ανοίγει, οι κλούβες φεύγουν και από το δρόμο (έναν από τους πιο ωραίους της Αθήνας) να μπορούν να περνούν όλοι. Και αυτό ανακοινώθηκε από τα πιο επίσημα χείλη: από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σε ανάρτησή του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε γωνστό ότι από αύριο Δευτέρα ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο και πως με δική του πρωτοβουλία, θα ανοίξει και η Ηρώδου Αττικού για να περνούν και τα αυτοκίνητα.

Ο δρόμος θα κλείνει σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, χαρακτήρισε το «άνοιγμα» της Ηρώδου Αττικού αυτονόητη ενέργεια.

Έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Αθήνα υποδέχεται το φθινόπωρο με κινήσεις που διευκολύνουν τη ζωή στην πόλη. Από αύριο ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο. Με πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια.

Αυτονόητες ενέργειες. Που δεν παύουν, ωστόσο, να είναι χρήσιμες και αναγκαίες».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις