Ελλάδα

Ελεύθερη η 30χρονη που παρέσυρε τον 12χρονο με το πατίνι στη Μεσογείων – Της αφαιρέθηκε το δίπλωμα

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η 30χρονη κατηγορούμενη η οποία συνελήφθη για την παράσυρση ενός 12χρονου ο οποίος επέβαινε σε πατίνι επί της λεωφόρου Μεσογείων το μεσημέρι της Δευτέρας.

Με βάση τις νέες διατάξεις, οφείλει να παραδώσει το δίπλωμα της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης με παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Η κατηγορούμενη το αρνείται και σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι ο 12χρονος που επέβαινε στο ηλεκτρονικό πατίνι έπεσε στο αυτοκίνητο της. Αντίθετα, αυτόπτες μάρτυρες φέρονται να υποστηρίζουν πως η οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο. Το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο με την 16χρονη λίγο πριν καταρρεύσει έξω από το κλαμπ στο Γκάζι - Ήταν με φίλες της σε ψιλικατζίδικο
Οι αστυνομικές αρχές που δεν ενημερώθηκαν από το νοσοκομείο για το περιστατικό έχασαν πολύτιμο χρόνο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την ανήλικη
Γκάζι: Βίντεο ντοκουμέντο με την 16χρονη πριν καταρρεύσει έξω από το κλαμπ – Ήταν με φίλες της σε ψιλικατζίδικο
9
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Όλα είναι ψέματα, είμαι καθαρός και θα κινηθώ νομικά» λέει ο «Φραπές» για Jaguar και 2,5 εκατ. ευρώ
«Με είδε κανείς στο Ηράκλειο να κυκλοφορώ με Jaguar; Ένα αγροτικό έχω, φορτωμένο μέρα και νύχτα ζωοτροφές» - «Αν νομίζουν όλοι ότι θα ξεπλυθούν πάνω μου, θα γελάσουμε καλά. Θα πέσουν πολλοί. Εγώ δε θα πέσω γιατί είμαι καθαρός»
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
18
Η στιγμή που το ασθενοφόρο φτάνει στο σημείο που κατέρρευσε η 16χρονη στο Γκάζι - Ο πατέρας ενημέρωσε την αστυνομία
Αναμένεται η νεκροψία νεκροτομή για να δοθούν απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο του κοριτσιού - Η Αστυνομία δεν ενημερώθηκε για το συμβάν ούτε από το ΕΚΑΒ ούτε από το νοσοκομείο
Γκάζι