Ελλάδα

Ελεύθερη η 30χρονη που παρέσυρε τον 12χρονο με το πατίνι στη Μεσογείων – Της αφαιρέθηκε το δίπλωμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε μετά την απολογία της η 30χρονη κατηγορούμενη η οποία συνελήφθη για την παράσυρση ενός 12χρονου ο οποίος επέβαινε σε πατίνι επί της λεωφόρου Μεσογείων το μεσημέρι της Δευτέρας.

Με βάση τις νέες διατάξεις, οφείλει να παραδώσει το δίπλωμα της μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Σε βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης με παραβίαση ερυθρού σηματοδότη.

Η κατηγορούμενη το αρνείται και σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίζεται ότι ο 12χρονος που επέβαινε στο ηλεκτρονικό πατίνι έπεσε στο αυτοκίνητο της. Αντίθετα, αυτόπτες μάρτυρες φέρονται να υποστηρίζουν πως η οδηγός του αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο. Το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας και φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ευχαριστώ μαθητή προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αναβάθμιση του Ειδικού Σχολείου Ηλιούπολης
«Κύριε πρωθυπουργέ, αν βλέπετε αυτό το βίντεο, ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που μας ακούσατε και δεν μας αφήσατε στην τύχη μας» ανάφερε ο μαθητής
Ο μαθητής Παναγιώτης Παπαδόπουλος
5
Στην τελική ευθεία ο διάλογος για το νέο Λύκειο και το Εθνικό Απολυτήριο
«Ανοίγουμε τον διάλογο με θάρρος. Ξεκινάει η δημόσια διαβούλευση τέλος Σεπτεμβρίου, μέσα από μία πλατφόρμα που έχουμε ήδη οργανώσει, με ερωτήσεις που απευθύνονται σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς», είπε αρχικά η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σοφία Ζαχαράκη
Λύκειο, Πανελλαδικές