Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Ελευθέριος Βενιζέλος: Οδύσσεια τέλος για εκατοντάδες επιβάτες που είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! video, pics

Ελευθέριος Βενιζέλος: Οδύσσεια τέλος για εκατοντάδες επιβάτες που είδαν τον Χάρο με τα μάτια τους! video, pics
Φωτογραφία από: Flashnews.gr

Έφτασε στο λιμάνι της Σούδας το Blue Galaxy που μετέφερε επιβάτες που βρίσκονταν στο πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος, που έπιασε φωτιά εν πλω.

Θρίλερ τέλος για περίπου 400 από τους 875 επιβάτες του πλοίου Ελευθέριος Βενιζέλος, στο γκαράζ του οποίου εκδηλώθηκε φωτιά χθες το βράδυ εν πλω.

Μετά την απίστευτη περιπέτεια που βίωσαν το οποίο ευτυχώς είχε αίσιο τέλος χωρίς να τραυματιστεί κανείς μετά και τον σωστό συντονισμό των υπευθύνων και του προσωπικού, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στις 11.00 το πρωί στο Blue Galaxy και έφτασαν στο λιμάνι της Σούδας περίπου στις 18.30 το απόγευμα.

Οι επιβάτες ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένοι αλλά και ανακουφισμένοι που η περιπέτεια αυτή είχε καλό τέλος και τους βρήκε να επιστρέφουν καλά στην υγεία τους στο λιμάνι της Σούδας.

Περιγράφοντας τι έζησαν χθες το βράδυ, οι επιβάτες δήλωσαν ότι υπήρξε φόβος, ανησυχία, ώρες αγωνίας ακόμα και στιγμές πανικού, ωστόσο το πλήρωμα και ο καπετάνιος τους προσπαθούσαν με τη συμπεριφορά τους να τους κρατήσουν ψύχραιμους. Μάλιστα μεταξύ των επιβαινόντων ήταν και ο αθλητής τριάθλου, Κώστας Βαρουχάκης.

Δείτε τις εικόνες από την άφιξη των επιβατών του Ελευθέριος Βενιζέλος

Ελευθέριος Βενιζέλος

Οι υπόλοιποι ωστόσο από τους επιβάτες του πλοίου Ελ. Βενιζέλος, δεν έφυγαν το πρωί με το Blue Star, αλλά θα αποπλεύσουν από Πειραιά με το πλοίο Paros Jet που έβαλε στη γραμμή η ΑΝΕΚ LINES εκτάκτως για την εκτέλεση του αποψινού δρομολογίου. Το πλοίο αναμένεται να αποπλεύσει από Πειραιά για Σούδα, στις 23.50. Ένας αριθμός μάλιστα επιβατών δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει ούτε το βράδυ, αλλά αύριο το πρωί.

Εστίες καπνού και ποσότητα νερού από τα αυτόματα συστήματα πυρόσβεσης, εξακολουθούν να δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε στις 23:45 το βράδυ της Τρίτης (28.08.2018) στο τρίτο γκαράζ του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Παρά το ότι σήμερα το πρωί άνοιξε ο καταπέλτης του πλοίου και ξεφορτώθηκαν κάποια φορτηγά για τη διευκόλυνση των πυροσβεστών, η πρόσβαση τους στα γκαράζ δεν είναι εύκολη και σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση, αναγκάστηκαν να ανοίξουν τρύπες στην εξωτερική λαμαρίνα του «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να γίνει ρίψη αφρού και νερού.

Πηγή: flashnews.gr

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις