Ελλάδα

Ελευθέριος Βενιζέλος: Θρίλερ με δύο πτήσεις της Emirates προς Ντουμπάι και Νέα Υόρκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με δύο πτήσεις της Emirates. Η μία έχει φύγει για Νέα Υόρκη και επιστρέφει πίσω, ενώ η άλλη που είχε προορισμό το Ντουμπάι δεν απογειώθηκε.

Όλα ξεκίνησαν όταν η CIA έστειλε την πληροφορία στην ΕΥΠ ότι σε μια από τις δύο πτήσεις της Emirates επιβαίνει ύποπτος Άραβας επιβάτης που ίσως να προκαλούσε κάποιο πρόβλημα. Αμέσως υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση με την πτήση για Ντουμπάι να μην απογειώνεται ποτέ. 

Οι επιβάτες ενώ ήταν στο αεροσκάφος και ετοιμάζονταν για την απογείωση ειδοποιήθηκαν ότι η διαδικασία σταματά και πρέπει να αποβιβαστούν παίρνοντας μαζί τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα.  

Η πτήση προς τη Νέα Υόρκη ειδοποιήθηκε όταν ήταν πάνω από την Ιταλία ότι θα πρέπει να επιστρέψει και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να προσγειωθεί. Το αεροπλάνο πετάει αποκλειστικά πάνω από τη θάλασσα μέχρι να προσγειωθεί και συνοδεύεται από μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όπως ήταν φυσικό στο αεροδρόμιο σήμανε συναγερμός με την αστυνομία και την αντιτρομοκρατική να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Οι επιβάτες της πτήσης για Ντουμπάι αντί να πάνε σε αίθουσα αναμονής , υποβλήθηκαν σε εξονυχιστικό αστυνομικό έλεγχο παρουσία αστυνομικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
325 οι αυτοψίες σε σπίτια που κάηκαν από τις φωτιές σε Ρέθυμνο, Αττική, Φωκίδα, Βοιωτία και Αχαΐα – «Κόκκινα» 118 σπίτια
Ο μεγαλύτερος αριθμός αυτοψιών πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, και ειδικότερα στους Δήμους Μάνδρας - Ειδυλλίας και Μεγαρέων, όπου διενεργήθηκαν συνολικά 206 έλεγχοι
Εικόνες καταστροφής απο τα καμένα στο Πόρτο Γερμενό. Δευτέρα 3 Αυγούστου 2026 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)