Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Ελικόπτερο: Ραγίζει καρδιές η κόρη του χειριστή! “Δεν σου άξιζε πατέρα μου”

ελικόπτερο

Ο πατέρας της ήταν ο άνθρωπος που βρισκόταν μέσα στο ελικόπτερο, μαζί με τους δύο Ρώσους που έπρεπε να μεταφέρει… Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια.

Η αδιανόητη τραγωδία με το ελικόπτερο που συνετρίβη στον Πόρο, το απόγευμα της Τρίτης, 20.08.2019, έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Οι Αρχές προσπαθούν να ρίξουν “φως” στα αίτια της μοιραίας πτήσης, που διήρκεσε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού το ελικόπτερο συνετρίβη στην θάλασσα λίγες στιγμές αφότου απογειώθηκε.

Ο Έλληνας χειριστής που απογείωσε το ελικόπτερο, που προερχόταν από την Πολεμική Αεροπορία, έχοντας αποφοιτήσει από την Σχολή Ικάρων, ήταν πατέρας τριών παιδιών…

Τα οποία, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ήταν ολόκληρη η ζωή του. Με συνεχείς αναρτήσεις, έδειχνε την αγάπη του στα παιδιά του και την σημασία της οικογένειας.

Την ίδια ώρα, η κόρη του συγκλονίζει με ένα μήνυμα που έχει αναρτήσει στον δικό της λογαριασμό στο Facebook. Έχει αναρτήσει μια φωτογραφία του πατέρα της και τα λόγια της μετά την τραγωδία με το ελικόπτερο ραγίζουν καρδιές.

Συγκεκριμένα αναφέρει: “Σήμερα ξημερώνει η πιο εφιαλτική μέρα της ζωής μου... Μπαμπά μου εσύ που ήσουν το στήριγμα μου πάντα αποφάσισες να πετάξεις ψηλά… Δεν σου άξιζε πατέρα μου τόσο σύντομο τέλος.. Θα σ αγαπάω και θα είμαι υπερήφανη πάντα που ήσουν πατέρας μου.. Η πιο τυχερή κόρη στο κόσμοΛυπάμαι τόσο μπαμπάκα μου.. Καλό σου ταξίδι…”.

Δείτε την ανάρτησή της λίγες ώρες μετά την τραγωδία με το ελικόπτερο

ελικόπτερο

Βίντεο ντοκουμέντο από την συντριβή του ελικοπτέρου

Δραματικά είναι τα τελευταία δραματικά δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο ελικόπτερο πέσει στη θάλασσα μεταξύ Γαλατά και Πόρου.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο του ΑΝΤ1 με σπασμένο έλικα και πνιγμένο στους καπνούς από την έκρηξη που είχε προηγηθεί ,το ελικόπτερο περιστρέφεται δαιμονισμένα και λίγα δευτερόλεπτα μετά πέφτει στη θάλασσα. Ο χειριστής αλλά και οι δύο Ρώσοι επιβάτες χάνονται στα νερά και μετά από λίγες ώρες θα ανασυρθούν δυστυχώς νεκροί.

Μαρτυρίες σοκ για το ελικόπτερο

Η μαρτυρία μιας γυναίκας για την τραγωδία με το ελικόπτερο συγκλονίζει. Ζήτησε άδεια από τον πιλότο να καταγράψει την απογείωση από το ελικοδρόμιο του Γαλατά χωρίς να μπορεί να φανταστεί τον εφιάλτη που θα ακολουθούσε μετά από λίγα δευτερόλεπτα.

«Πήγαμε εμείς κοντά και ήταν εκεί το ελικόπτερο, ετοιμάζοταν και μιλούσαμε με τον πιλότο. Μου έλεγε για τα παιδιά και για τα εγγόνια του. Μετά από λίγα λεπτά ήρθαν με ταξί δύο κύριοι. Τους λέω αν μας επιτρέπουν αν δούμε την απογείωση… Τι να πω. Δεν πήρε ύψος το ελικόπτερο, δεν ξέρω τι να πω. Δεν έχουν και κάποια ένδειξη τα καλώδια, αυτές τις μπάλες που βάζουν για να φαίνονται…».

Το ελικόπτερο ήταν μισθωμένο και εκτελούσε εμπορική πτήση Κρανίδι – Ελ. Βενιζέλος με ενδιάμεσο σταθμό τον Γαλατά.

Στις 15.32 λίγα λεπτά πριν την απογείωση ο πιλότος επικοινωνεί με την προσέγγιση Αθήνας ενημερώνοντας ότι επρόκειτο να απογειωθεί. Μετά από λίγο η προσέγγιση προσπαθεί να επικοινωνήσει με το ελικόπτερο αλλά δεν λαμβάνει καμιά απάντηση και τότε ειδοποιείται έρευνας και διάθεσης.

«Επιασε με τον μπροστά έλικα, λίγο πήγε κάπως να σταθεροποιηθεί, χτύπησε και πίσω έγινε η πτώση. Ημασταν μέσα στο αυτοκίνητο και όλα έγινα μπροστά μας σαν να το βλέπαμε στην τηλεόραση. Ηταν φοβερό», τονίζει μια αυτόπτης μάρτυρας για το πώς έπεσε το ελικόπτερο…

Φωτογραφίες από: Facebook.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις