Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Έλληνες στρατιωτικοί: Ας ενώσουν όλοι τις προσευχές τους να έχουμε καλή κατάληξη

Έλληνες στρατιωτικοί

Συγκινητική η έκκληση του θείου του λοχία Δ. Κούκλατζη που παραμένει όμηρος στα χέρια των Τούρκων μαζί με τον ανθυπολοχαγό Α. Μητρετώδη από την 1η Μαρτίου. Ο θείος του λοχία κάλεσε όλους να ενώσουν τις προσευχές τους ώστε να επιστρέψουν σύντομα οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί.

Οι Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν επί 35 ημέρες αιχμάλωτοι των Τούρκων και ο θείος του Δημήτρη Κούκλατζη είπε πως ενόψει του Πάσχα “ας ενώσουν τις προσευχές τους όλοι αυτή τη βδομάδα και ελπίζω σύντομα να έχουμε καλή κατάληξη”.

Μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 ο θείος του Δ. Κούκλατζη αναφέρθηκε και στην συγκινητική κίνηση των παικτών της ΑΕΚ προς τον λοχία. Οι παίκτες της ΑΕΚ αφιέρωσαν τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στον Δ. Κούκλατζη και υπέγραψαν μια φανέλα για να τη στείλουν στους γονείς του για να του την πάνε. “Αυτή η ενέργεια θα ανεβάσει το ηθικό του παιδιού” είπε χαρακτηριστικά ο θείος του που αποκάλυψε ότι ο λοχίας θα μάθει σήμερα για την κίνηση των παικτών της ΑΕΚ στην τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει με τους γονείς του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις