Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ελληνίδα ηθοποιός καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό

Ελληνίδα ηθοποιός καταγγέλλει γνωστό σκηνοθέτη για βιασμό

Τον βιασμό της από πασίγνωστο σκηνοθέτη κατήγγειλε μια ηθοποιός, η οποία όπως, κατέθεσε στη μήνυση της, ο άνδρας τη βίασε ενώ η ίδια ήταν μεθυσμένη και αφήνει παράλληλα αιχμές για ουσίες που ενδεχομένως να είχε ρίξει στο ποτό της.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το 2010, ωστόσο η ηθοποιός βρήκε το θάρρος να καταγγείλει το περιστατικό μετά το ελληνικό #metoo. 

Σύμφωνα με τον ANT1, η ηθοποιός, που είναι γνωστή μέσα από πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, προχώρησε σε μήνυση κατά του σκηνοθέτη για τον βιασμό της, το 2010, όταν η ίδια ήταν 21 ετών.

Ο κατηγορούμενος είναι παραγωγός σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές ενώ το τελευταίο του σίριαλ σημειώνει μεγάλη επιτυχία φέτος. 

Η ίδια γνώρισε τον σκηνοθέτη το 2009 μέσω κοινής παρέας και μάλιστα είχε γνωρίσει και την οικογένειά του.

 

Τι αναφέρει η ηθοποιός στη μήνυσή της

«Η γνωριμία μας ήταν απλώς και μόνο φιλική, καθώς δεν του είχα δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα να νομίζει κάτι άλλο. Σημειώνω εδώ ότι είχα γνωρίσει τη σύζυγό του και το παιδί του μερικές φορές και βγαίναμε με κοινές παρέες απλώς και μόνο για διασκέδαση. Μετά από αρκετούς μήνες γνωριμίας που είχα με τον εγκαλούμενο, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Ήμουν πλέον βαθιά πεπεισμένη ότι ήταν ένας οικογενειάρχης που μου ενέπνεε ασφάλεια και αξιοπιστία» αναφέρει.

Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν ο σκηνοθέτης και η ηθοποιός βγήκαν μόνοι τους: «Ένα βράδυ και συγκεκριμένα στις αρχές του καλοκαιριού του 2010 ο εγκαλούμενος μου πρότεινε να πάμε για φαγητό και μετά να συνεχίσουμε για ποτό σε κλαμπ, όπου θα βρίσκονταν κάποια άτομα που κάναμε κοινή παρέα εκείνη την περίοδο.

Ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου με το αυτοκίνητό του και πήγαμε στο μαγαζί, όπου παραγγείλαμε φαγητό και ένα μπουκάλι κρασί. Τελειώνοντας το πρώτο μπουκάλι, ο εγκαλούμενος παρήγγειλε και δεύτερο και δεν θυμάμαι αν είχε παραγγείλει και τρίτο.

Άρχισα να νιώθω ζαλισμένη, προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου, κάτι που μου έκανε εντύπωση. Δε γνωρίζω αν υπήρχε κάποια άλλη ουσία στο κρασί που ήπια. Εγώ πλέον δεν ένιωθα καθόλου καλά και φοβόμουν ότι θα λιποθυμήσω.

Του είπα να φύγουμε. Από τη στιγμή που φύγαμε, μέχρι τη στιγμή που επανήλθαν οι αισθήσεις μου έχω ένα κενό μνήμης. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν μαζί μου εν αγνοία μου και χωρίς τη συναίνεσή μου. Όταν συνειδητοποίησα τι συνέβαινε πάγωσα από τον φόβο μου».

Η γυναίκα κατάφερε να βρει τη δύναμη να αντιδράσει και άρχισε να τον κλωτσάει, ενώ ούρλιαζε και έκλαιγε: «Κάποια στιγμή αυτός τραβήχτηκε από πάνω μου. Δεν είχα τη δύναμη ούτε το κουράγιο να βγω από το αυτοκίνητο. Ένιωθα τρομερά ευάλωτη και φοβόμουν ακόμη και για τη ζωή μου. Πρέπει βέβαια να σημειώσω εδώ ότι ήταν ήδη πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες σε ένα σκοτεινό μη οργανωμένο πάρκινγκ και από το μυαλό μου πέρασε και η σκέψη ότι αν έβγαινα μονή μου σε τέτοια κατάσταση στον δρόμο, ίσως να μου συνέβαιναν ακόμη χειρότερα πράγματα…».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις