Ελλάδα

Ελληνίδες: Περνώ και μόνη μου καλά!

Οι Ελληνίδες, σε πολύ μεγάλα ποσοστά, αντιμετωπίζουν κρίση... σεξουαλική!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονιστικά είναι τα αποτελέσματα έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας.

Σύμφωνα με την έρευνα το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό αγγίζει το 75%!

Ακόμα, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια. Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική.

Τέλος, περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Στα ίχνη των δραστών η Αντιτρομοκρατική
Oι Αρχές αναμένουν τα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων για τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό (DNA) που ενδέχεται να εντοπιστούν σε υπόλειμμα μονωτικής ταινίας
Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
19