Ελλάδα

Ελληνικές παραλίες: Η άγνωστη παραλία με τις φυσικές μαρμάρινες εξέδρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υπάρχουν ελληνικές παραλίες φημισμένες και χιλιοφωτογραφημένες που περνάς όμορφες στιγμές και απολαμβάνεις το μπάνιο σου.

Υπάρχουν και παραλίες που μένουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό σου αλλά δεν είναι τόσο γνωστές. Και βρίσκονται διασκορπισμένες σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Μια από αυτές τις ελληνικές παραλίες έχουμε ξεχωρίσει και θα σου μιλήσουμε σήμερα. Ο λόγος για την άγνωστη παραλία με τις φυσικές μαρμάνινες εξέδρες και την ιδιαίτερη ομορφιά.

Είναι το Καταφύγι στην Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στη Μάνη. Ένα ειδυλλιακό μέρος που αξίζει να επισκεφθείς έστω και μια φορά στη ζωή σου. Μια από τις ελληνικές παραλίες που θα σε μαγέψουν.

Δεν την αποκαλούν τυχαία ως την πιο άγρια παραλία της Ελλάδας. Γενικά η Μάνη, πάντως, διαθέτει παραλίες μοναδικής ομορφιάς. Μια τέτοια είναι η παραλία στον Μέζαπο, το δαιδαλώδες λημέρι ενός φημισμένου πειρατή.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Λιγνάδης: Το δικαστήριο θα αποφασίσει στις 17 Ιουνίου για την έφεση – Παρόντες οι 3 που τον κατήγγειλαν για βιασμό
Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε η έφεση να γίνει εν μέρει δεκτή, για το σκέλος της επιβληθείσας ποινής ενώ αντίθετα ζήτησε να απορριφθεί για την απαλλακτική πρωτόδικη απόφαση για το βιασμό του 17χρονου Α.
Ο Δημήτρης Λιγνάδης
Μπόρες από το απόγευμα στην Αττική και 36άρια στην χώρα την Κυριακή - Πάνω από 11.000 κεραυνοί έπεσαν την Πέμπτη
Βροχές και μπόρες αναμένονται και τις επόμενες ημέρες τοπικά, με την θερμοκρασία να σκαρφαλώνει άνω των 35 βαθμών Κελσίου - Οι ενισχυμένοι βοριάδες, το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της επόμενης εβδομάδας
Αυτοκίνητα
Καλλιθέα: Ο οδοντίατρος με το ρόπαλο, οι επίδοξοι διαρρήκτες και οι γρίφοι της αιματηρής συμπλοκής
Από τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες κατοίκων θα αποσαφηνιστεί εάν οι δύο Αιγύπτιοι είχαν σκοπό να εισβάλουν σε κάποιο διαμέρισμα ή βρίσκονταν έξω από τη συγκεκριμένη πολυκατοικία για άλλον λόγο
Καλλιθέα 10