Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΕΛΤΑ: Γιορτάζουν τα Χριστούγεννα με μια μοναδική αναμνηστική σειρά γραμματοσήμων

ΕΛΤΑ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) γιορτάζουν τα φετινά Χριστούγεννα μέσα από την ομώνυμη Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων που κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου 2020.

Φέτος, τα γραμματόσημα και τα φιλοτελικά προϊόντα της Σειράς διηγούνται μία γλυκιά χριστουγεννιάτικη ιστορία:

Η νύχτα των Χριστουγέννων απλώνει ξανά τη μαγεία της σε όλη την πλάση και το ταξίδι του καλοκάγαθου Αϊ-Βασίλη ξεκινά. Ο σκύλος και η γάτα γνωρίζουν καλά το μυστικό της Άγιας Νύχτας και η πιο γλυκιά ιστορία ξεκινά. Μήτε νιαούρισμα μήτε γάβγισμα πρέπει να ακουστεί. Το μυστικό πρέπει να μείνει καλά φυλαγμένο. Το επόμενο πρωί οι χαρούμενες φωνές των παιδιών θα γεμίσουν το σπίτι, καθώς θα ανακαλύπτουν το δαγκωμένο μπισκότο στο πιάτο, το μισογεμάτο ποτήρι με το γάλα και τα πολυπόθητα δώρα κάτω από το στολισμένο δέντρο. Μαζί με τα παιδιά, δυο μουσούδες θα γελούν συνωμοτικά κάτω από τα μουστάκια τους γουργουρίζοντας από χαρά και αγάπη.

Μία μαγική ιστορία που μας γυρίζει στα ανέμελα Χριστούγεννα των παιδικών μας χρόνων, με εικόνες γνώριμες από το παρελθόν της ξεγνοιασιάς και της αγνότητας.

Γιατί, στην πραγματικότητα, τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τα Χριστούγεννα καθώς το νόημα και η μαγεία τους παραμένουν ίδια.
Ακόμα και μέσα στο σπίτι μας…
Ακόμα και με λιγότερους αγαπημένους ανθρώπους κοντά μας…
Η αγάπη είναι αόρατη και ταξιδεύει παντού.

Η φετινή σειρά των χριστουγεννιάτικων γραμματοσήμων σας καλεί να στείλετε σε όλους τους αγαπημένους σας, την ελπίδα, την αγάπη, και την πίστη σας ότι όλα θα γίνουν σύντομα καλύτερα, ότι όλα θα γίνουν όπως παλιά..

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις