Ελλάδα

Εμβολιασμοί: Ανοίγουν σήμερα πάνω από 400.000 ραντεβού με Pfizer, Johnson & Johnson και Moderna

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σήμερα ανοίγουν κι άλλα ραντεβού εμβολιασμών -πάνω από 400.000- με τα εμβόλια της Pfizer, της Johnson & Johnson και της Moderna, ενώ από αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 25 -29 χρόνων για τα τρία παραπάνω εμβόλια.

Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, αναμένεται να ξεπεράσουμε, σήμερα, για ακόμα μία φορά, τους 100.000 εμβολιασμούς, ενώ το 23,7% των Ελλήνων έχουν κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προκαλεί πάλι η Τουρκία - «Παρακολουθούμε στενά τους εξοπλισμούς της Ελλάδας και της Κύπρου»
«Η περιοχή μας δεν χρειάζεται ανταγωνισμό εξοπλισμών και βήματα που θα αυξήσουν την ένταση, αλλά ενίσχυση της συνεργασίας και του διαλόγου με βάση το διεθνές δίκαιο» τονίζει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας
Μαχητικά αεροσκάφη
ΟΠΕΚΕΠΕ – Παρασκευή Τυχεροπούλου: Ανυπόστατοι ισχυρισμοί περί «κρυμμένων» αποφάσεων στο ερμάριό μου – Το παραβίασαν νωρίτερα, αλλοιώνοντας το περιεχόμενο
Ο διάλογος Μπαμπασίδη με στέλεχος του ΟΠΕΚΕΠΕ «στον οποίο αποκαλύπτεται η προσπάθειά τους να αποκρύψουν την υπογραφή του με στόχο την παραπλάνηση των αρχών και την ενοχοποίησή μου»
Παρασκευή Τυχεροπούλου