Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Εμβολιασμοί: Μεγάλο στοίχημα να πειστούν οι πολίτες των 82 Δήμων που έχουν μείνει πίσω

Εμβολιασμοί: Μεγάλο στοίχημα να πειστούν οι πολίτες των 82 Δήμων που έχουν μείνει πίσω
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Με την εκτόξευση των κρουσμάτων κορονοϊού, που σήμερα Τρίτη (6/7) προβλημάτισε ιδιαίτερα τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ο εμβολιασμός όσο περισσότερων πολιτών γίνεται, μοιάζει να είναι μονόδρομος για να γλιτώσει η χώρα τα χειρότερα σύμφωνα με τους ειδικούς.

Το μεγάλο στοίχημα λοιπόν, για τους ανθρώπους που διαχειρίζονται την πανδημία, είναι αυτό: Να καταφέρουν να πείσουν τους δύσπιστους, εκείνους που ακόμα διστάζουν να κλείσουν το ραντεβού τους, σε κάποιο από τα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας.

Click4More: Κορονοϊός: Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά μετά τη μεγάλη αύξηση κρουσμάτων

Και για να είμαστε ακόμα πιο συγκεκριμένοι, το ενδιαφέρον εστιάζεται στους 82 Δήμους που σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, έχουν μείνει πιο πίσω στους εμβολιασμούς. Αυτή είναι και η εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, που σήμερα επικοινώνησε με όλους τους αρμόδιους υπουργούς, όταν έφτασαν στο γραφείο του τα «μαύρα» μαντάτα, για τα 1.797 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν στην Ελλάδα μέσα σε 24 ώρες.

Θυμίζουμε ότι το πρόγραμμα «Πειθώ» περιλαμβάνει ακόμα και την ενημέρωση πολιτών πόρτα – πόρτα με σκοπό να πειστούν να εμβολιαστούν. Στον αγώνα της… πειθούς, μπαίνει αυτοδιοίκηση και εκκλησία ενώ περιοδείες σε όλη την Ελλάδα αναμένεται να ξεκινήσει ο Στέλιος Πέτσας για να έχει επαφές σε αυτό το πλαίσιο…

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις