Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εμβόλιο AstraZeneca σε χρόνο dt: 36χρονος έκλεισε ραντεβού χθες και εμβολιάστηκε σήμερα

Εμβόλιο AstraZeneca σε χρόνο dt: 36χρονος έκλεισε ραντεβού χθες και εμβολιάστηκε σήμερα

Περάστε, εμβολιαστείτε, τελειώσατε. Μέσα σε λίγες ώρες, ούτε καν ένα 24ωρο, ένας 36χρονος άνδρας έλαβε μήνυμα πως είναι η ώρα να κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca και πλέον έχει κάνει την πρώτη δόση!

Ο Γιάννης Καρακατσάνης είναι ιδιωτικός υπάλληλος. Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (26.04.2021), λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις πως σήμερα Μεγάλη Τρίτη θα άνοιξε η πλατφόρμα για το εμβόλιο της AstraZeneca και τους 30-39, στο κινητό του έφτασε ένα μήνυμα.

Μέσω της άυλης συνταγογράφησης, το σύστημα τον ενημέρωνε πως από εκείνη τη στιγμή, στις 21:30 χθες το βράδυ, μπορούσε να μπει στο emvolio.gov.gr και να κλείσει το ραντεβού του.

Και το έκανε. «Με άφηνε να επιλέξω ακόμη και σήμερα το πρωί» λέει ο 36χρονος Γιάννης στο newsit.gr. Και αφού του δινόταν η δυνατότητα, το έκανε, έκλεισε το ραντεβού και έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca σήμερα το πρωί.

Παραδέχτηκε ότι όταν ανέβασε στο Facebook ότι θα εμβολιαστεί με AstraZeneca, ορισμένοι τον ρώτησαν να φοβάται με βάσει αυτά που ακούγονται. Αλλά εκείνος ήταν κάθετος: δεν είχε καμία αμφιβολία. Αντίθετα «περίμενα να ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό μπας και ξεμπερδέψουμε πιο γρήγορα. Με ρώτησαν γιατί δεν περιμένεις δυο μήνες. Τα οφέλη είναι περισσότερα», τόνισε.

Δείτε όλα όσα είπε ένας από τους πρώτους που εμβολιάστηκαν με το AstraZeneca 

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις