Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένα κορονογλέντι στο κτίριο της Helexpo έφερε κόντρα Χαρδαλιά – Ηλιόπουλου (βίντεο)

Ένα κορονογλέντι στο κτίριο της Helexpo έφερε κόντρα Χαρδαλιά – Ηλιόπουλου (βίντεο)

Η Τσικνοπέμπτη πέρασε αλλά τα… κορονογλέντια μένουν και προκαλούν κόντρα ανάμεσα στον Νίκο Χαρδαλιά και τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: την περασμένη Πέμπτη (Τσικνοπέμπτη γαρ) κάποιοι στο κτίριο της Helexpo είπαν να βγάλουν τραπέζι σε χώρο του κτιρίου και να κάτσουν, πολλοί μαζί, για φαγητό. Και αυτό ήταν που έφερε την κόντρα Χαρδαλιά – Ηλιόπουλου.

Γιατί το γλέντι στο κτίριο της Helexpo, όπου στεγάζεται το mega εμβολιαστικό κέντρο Προμηθέας, καταγράφηκε από κινητό και εδώ και μερικές ώρες κάνει το γύρο των social media.

Click4more Θερίζει ο κορονοϊός τον πολιτικό κόσμο – Τρεις βουλευτές νοσούν – Νοσηλεύεται ο Δημήτρης Μαρκόπουλος

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν ο πρώτος που έσπευσε να αντιδράσει και με οργισμένη ανάρτησή του στο Facebook να μιλήσει για τρολ των 0,60, που για άλλη μια φορά «προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθώντας να εμπλέξουν τους εργαζόμενους της σε πάρτυ την Τσικνοπέμπτη».

Σύμφωνα με τον Νίκο Χαρδαλιά, οι άνθρωποι που φαίνονται στο βίντεο δεν είναι εργαζόμενοι ή στελέχη της ΓΓΠΠ. Εκεί, τόνισε, είναι ένας χώρος που έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo «σε υπηρεσία που ουδεμία  σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας».

«Όσες ανήθικες επιθέσεις και προβοκάτσιες και αν δεχόμαστε, από όσους ιδεοληπτικά εμμονικούς δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι επιτέλους η πατρίδα μας αποκτά και δημιουργεί ισχυρό Εθνικό Μηχανισμό Αντιμετώπισης Κινδύνων, να θυμούνται ότι δεν αποσυντονιζόμαστε και κυρίως δεν κάνουμε βήμα πίσω από τον πατριωτικό και εθνικό μας σκοπό που αφορά στην ασφάλεια του Έλληνα πολίτη», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Δείτε την ανάρτησή του 

 

Ηλιόπουλος: Περιμένουμε να μας πείτε έστησε το γλέντι

Η «απάντηση» του Νίκου Χαρδαλιά στο βίντεο που κυκλοφορεί στα social media ήταν η… αφορμή για να σχολιάσει το θέμα και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

«Ο κ. Χαρδαλιάς αποποιείται των ευθυνών του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε «άλλη υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας». Περιμένουμε από την κυβέρνηση να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι.

– Το ένα συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Χαρδαλιάς κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για περιοριστικά μέτρα, την ώρα που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το κτίριο του Υπουργείου του.

– Το άλλο είναι ότι μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί και στήνουν το ένα γλέντι πίσω από το άλλο, την ώρα που ξυλοφορτώνουν πολίτες γιατί τόλμησαν να βγουν μία βόλτα με τα παιδιά τους, μετά από έναν χρόνο εγκλεισμού», τόνισε σε ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Δείτε την ανάρτησή του 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις