Τετάρτη, 19 Ιουν.
28oC Αθήνα

Ενδοοικογενειακή βία στο Χαϊδάρι: «Αφού δεν σε σκότωσα εγώ, θα σε σκοτώσει ο επόμενος»

Ενδοοικογενειακή βία στο Χαϊδάρι: «Αφού δεν σε σκότωσα εγώ, θα σε σκοτώσει ο επόμενος»

Η ενδοοικογενειακή βία στη χώρα δεν λέει να κοπάσει και ένα νέο περιστατικό διαδραματίστηκε την Δευτέρα (28/05/2024) στο Χαϊδάρι.

Συγκεκριμένα μία κοπέλα 20 ετών δέχθηκε άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος της είχε στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι της στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star όλα συνέβησαν σε γειτονιά στο Χαϊδάρι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (27/05/2024) προς ξημερώματα Δευτέρας (28/05/2024). 

Η κοπέλα ανυποψίαστη επέστρεφε στο σπίτι της και αγνοούσε ότι ο πρώην σύντροφός της, ηλικίας 30 ετών, είχε στήσει καρτέρι μαζί με έναν φίλο του.

Ξαφνικά εμφανίστηκε μπροστά της και σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να την τραβά από τα μαλλιά, να τη σέρνει στον δρόμο, να τη βρίζει και να τη φτύνει. Της ξερίζωσε ακόμα και τούφες απο τα μαλλιά της!

Ακόμα, την απείλησε, όπως αναφέρει στην κατάθεσή της, λεγοντας: «Μου είπε αφού δεν σε σκότωσα εγώ, θα σε σκοτώσει ο επόμενος». 

Η μητέρα της ήταν εκείνη που την έσωσε καθώς μέσα στη νύχτα τη φασαρία και κατάλαβε ότι κάτι κακό συμβαίνει. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Δε θα περάσει από αυτόφωρο, καθώς έχει παρέλθει και οι δύο πρώην σύντροφοι θα βρεθούν αντιμέτωποι στα δικαστήρια όταν ορισθεί δικάσιμος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις