Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ένταση στην ΑΣΟΕΕ: Κλειστή η Πατησίων! video

Ένταση στην ΑΣΟΕΕ: Κλειστή η Πατησίων! video

Πεδίο μάχης η Πατησίων μπροστά στην ΑΣΟΕΕ. Περίπου 70 άτομα έστησαν οδόφραγμα, κλείνοντας την λεωφόρο, λίγα λεπτά μετά τις 15:30 το μεσημέρι της Τρίτης (25.02.2020).

Συγκεκριμένα, ομάδα αντιεξουσιαστών έστησαν οδόφραγμα έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (ΑΣΟΕΕ) και έχει αποκλείσει την κυκλοφορία.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες δέχτηκαν “βροχή” από πέτρες που εκτόξευσαν εναντίον τους οι συγκεντρωμένοι.

Αρχικά η κυκλοφορία είχε κλείσει στο ρεύμα προς Πατήσια, από την Αλεξάνδρας μέχρι την Μαυρομματαίων.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά τις 16:30 το απόγευμα, έκλεισε και το ρεύμα προς Ομόνοια επειδή οι συγκεντρωμένοι κουκουλοφόροι πετούσαν ανεξέλεγκτα πέτρες, ακόμη και σε ανθρώπους που περίμεναν απέναντι σε στάση λεωφορείων και τρόλεϊ.

ΑΣΟΕΕ: Μία μέρα πριν…

Το περιστατικό έρχεται στον απόηχο του χθεσινού συμβάντος με τον ειδικό φρουρό που δέχθηκε επίθεση μέσα στην ΑΣΟΕΕ, αλλά ύψωσε το όπλο του απέναντι σε όσους βρίσκονταν απέναντί του.

Οι φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του ίντερνετ και όπως αναμενόταν προκάλεσαν σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση, με την αντιπολίτευση να ζητά εξηγήσεις και να επιτίθεται στην κυβέρνηση.

Δείτε και πάλι τις φωτογραφίες:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις