Ελλάδα

Επαφές του Σωματείου Ειδικών Φρουρών για την αποφυγή περικοπών στα αναδρομικά

Το Σωματείο επεσήμανε τον κίνδυνο να αναγκαστούν Ειδικοί Φρουροί και Αστυφύλακες να επιστρέψουν από 250 ως 4.000 ευρώ!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχε το Σωματείο Ειδικών Φρουρών, για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος εκατοντάδες Ειδικοί Φρουροί και αστυφύλακες -και ιδίως νέοι στην υπηρεσία- να αναγκαστούν να επιστρέψουν εκατοντάδες ευρώ από τα αναδρομικά.

Το Προεδρείο του Σωματείου συναντήθηκε με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ενώ μετείχε και σε σύσκεψη στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Δημήτρη Αναγνωστάκη, με την παρουσία του Προϊστάμενου του Κλάδου Οικονομοτεχνικών και Πληροφορικής, Παναγιώτη Τζιοβάρα και του Προϊστάμενου της Διεύθυνσης Χρηματικού, Δημήτρη Λιάρου.

Ακολούθως ενημερώθηκε η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη η οποία και δεσμεύθηκε να επιλύσει το πρόβλημα πολιτικά και σε συνεννόηση με τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών και το Λογιστήριο του κράτους.

Το Σωματείο Ειδικών Φρουρών μετά τις συναντήσεις αυτές αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

  1. Αναμένουμε η υπό έκδοση Κ.Υ.Α για την καταβολή των αναδρομικών, εφόσον προλάβουμε την έκδοσή της, μιας και αυτή αποτελεί θέμα ωρών, να διασφαλίζει την μη επιστροφή εισοδήματος με αφορμή την καταβολή των αναδρομικών
  2. Εάν δεν προλάβουμε την έκδοση της Κ.Υ.Α, με πολιτική πρωτοβουλία να αποφασιστεί η εφαρμογή της ευμενέστερης Νομοθετικής διάταξης έναντι άλλης, ώστε επίσης να αποφύγουμε την επιστροφή χρημάτων.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συμπληρωματικές καταθέσεις των τριών κατηγορουμένων για τον θάνατο της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά
Παραιτήθηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Κεφαλονιάς - Οι δικαστικές αρχές εξετάζουν τις διαφορετικές καταθέσεις που έχουν δοθεί για να αποσαφηνιστεί το τι συνέβη στο νοσοκομείο κατά την άφιξη της 19χρονης
Κεφαλονιά
«Πτυχίο αγγλικών κατ’ οίκον σε τρεις μέρες με 1500 ευρώ»: Ευρωπαϊκή παρέμβαση για τη γλωσσομάθεια στην Ελλάδα
Η Ένωση Εξεταστών Γλωσσών στην Ευρώπη ζητά να ελεγχθεί η αξιοπιστία των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας στην Ελλάδα - Υπόσχονται πτυχία αγγλικών σε 3 μέρες - Άμεσους ελέγχους ζητά ο ΑΣΕΠ
Σχολείο 5