Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα

Επεισόδια και χημικά στο Σύνταγμα με αρνητές του lockdown!

Επεισόδια και χημικά στο Σύνταγμα με αρνητές του lockdown!

Παρά το κρύο, το μεσημέρι της Κυριακής (14.02.2021) στο Σύνταγμα, οι αρνητές των μέτρων και του lockdown ήθελαν να κάνουν συγκέντρωση… Και όταν θέλησαν να ανέβουν για να περάσουν προς τον Άγνωστο, έγιναν μικρής έκτασης επεισόδια

Παρά το τσουχτερό κρύο, οι αρνητές της του lockdown έκαναν κανονικά τη συγκέντρωσή τους στο Σύνταγμα. Οι αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στην κορυφή της σκάλας που βγαίνει από την πλατεία Συντάγματος, δεν τους άφησαν να περάσουν προς τη Βουλή και τώρα έγιναν τα επεισόδια, με αποτέλεσμα να “πέσουν” και χημικά. 

Όλα ξεκίνησαν μετά τις 16:00 όταν στην πλατεία Συντάγματος συγκεντρώθηκε πλήθος περίπου 700 ατόμων. Ήταν κατά των μέτρων και ήθελαν να διαδηλώσουν κατά του νέου lockdown. 

Τους έγινε προειδοποίηση με ντουντούκα από τους αστυνομικούς να διαλυθούν λόγω των μέτρων κατά των συναθροίσεων και κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Αλλά εκείνοι αρνήθηκαν και κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι νερό. 

Η αστυνομία τότε έκανε χρήση χημικών, εξαιτίας της οποίας μια γυναίκα έπεσε στο έδαφος και κλήθηκε το ΕΚΑΒ για να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. 

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις