Ελλάδα

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας μετά την πορεία για τον βιασμό της 19χρονης από αστυνομικούς

Επεισόδια με πέτρες και μολότοφ ξέσπασαν στο κέντρο της Αθήνας, μετά την πορεία διαδηλωτών προς το αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας το απόγευμα της Παρασκευής, με αφορμή την καταγγελία 19χρονης για βιασμό από δύο αστυνομικούς στο αστυνομικού τμήματος της περιοχής. 

Τη συγκέντρωση είχαν διοργανώσει ομάδες αναρχικών και συλλογικότητες.

epeisodia

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις και ακολούθησαν συγκρούσεις και πετροπόλεμος στη μέση του δρόμου.

epeisodia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα πρώτα λόγια του δράστη στους αστυνομικούς για τη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: «Ήταν στιγμιαίο, ειπώθηκαν πράγματα που δεν έπρεπε»
«Τον ρώτησα τι έγινε και μου είπε "Δεν ήρθε στο ραντεβού". Μετά έβαλε τα κλάματα και μου έλεγε "θα αυτοκτονήσω"» είπε η 18χρονη στους αστυνομικούς
Το θύμα της άγριας δολοφονίας στον Άγιο Δημήτριο 16