Τρίτη, 27 Φεβ.
17oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: «Ένα λάθος έκανε, πρέπει να τον κρεμάσουμε;» είπε ο πατέρας του 18χρονου δράστη

Επεισόδια στου Ρέντη: «Ένα λάθος έκανε, πρέπει να τον κρεμάσουμε;» είπε ο πατέρας του 18χρονου δράστη

Συγκλονισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του 18χρονου, ο οποίος ομολόγησε ότι αυτός ήταν που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων στου Ρέντη, πετυχαίνοντας τον 31χρονο αστυνομικό στο πόδι. 

Ο πατέρας του 18χρονου δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο γιος του ευθύνεται για τον σοβαρό τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη και σημείωσε πως τον παρέσυραν στο γήπεδο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ANT1 είπε πως: «Όποιος το έχει κάνει να τιμωρηθεί. Το έκανε το παιδί μου, να τιμωρηθεί. Δεν το έχει κάνει το παιδί μου; Να βρεθεί η αλήθεια. Τα παρασέρνουν» και τόνισε ότι ο 18χρονος γιος του δεν ήταν οργανωμένος σε συνδέσμους: «Κι εγώ πήγαινα με τη γυναίκα μου στο γήπεδο. Τώρα ήρθαν κάτι φίλοι τους από Καρδίτσα και πήγαν στο βόλεϊ. Πού έμπλεξαν, τι έκαναν; Τι να σας πω είναι πολύ καλό παιδί. Και σχολείο πήγαινε και δούλευε, σε τεχνική σχολή, τι να σας πω έχω πέσει από τα σύννεφα».

Σημείωσε πως μαζί με τον 18χρονο ήταν και ο άλλος του γιος: «Τα παρέσυραν από εκεί μέσα. Ποιοι είναι αυτοί πού να ξέρω. Για πες να έχεις ένα παιδί 18 ετών και να έχει μπλέξει, δεν ξέρω εγώ το παιδί μου;».

Περιέγραψε το δράμα της οικογένειας λέγοντας πως έχουν χάσει ένα παιδί σε τροχαίο πριν από 11 χρόνια: «Επειδή είχαμε χάσει ένα παιδί σε τροχαίο το 2012 που ήταν Ολυμπιακός έχουμε γίνει όλοι Ολυμπιακοί. Για φαντάσου να έχεις δύο παιδιά το ένα στο χώμα και ο άλλο στη φυλακή. Αν το έκανε το παιδί μου να τιμωρηθεί. Έχω γίνει ρεζίλι. Ένα λάθος έκανε, πρέπει να τον κρεμάσουμε; Ένα λάθος έκανε, ένα, πού έμπλεξε».

 

«Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο, δεν ήταν οργανωμένος» και επέμεινε πως δεν είχε μαζί του φωτοβολίδες λέγοντας ότι του την έδωσαν εκεί «εκτός αυτού η φωτογραφία που έδωσαν δεν είναι ίδια, είχε μια πορτοκαλί μου είπε ο γιος μου, πιο μικρή. Έτυχε και την πήρε. Αν την πήρε και δεν του έκοψε είναι βλάκας. Τι είναι έξυπνος;».

«Είναι σαν να έχει πεθάνει και δεύτερο παιδί. Η μητέρα του είναι χάλια. Ζήτησε συγγνώμη (σ.σ. ο 18χρονος) και έκλαιγε μαζί με τον αδερφό του» κατέληξε ο πατέρας του 18χρονου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις