Σάββατο, 27 Απρ.
18oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: Ένα βήμα πριν τις νέες συλλήψεις – Ο συσχετισμός με το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού το 2019

Επεισόδια στου Ρέντη: Ένα βήμα πριν τις νέες συλλήψεις – Ο συσχετισμός με το μαχαίρωμα 22χρονης οπαδού το 2019
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ένα βήμα πριν βγουν τα εντάλματα για τις νέες συλλήψεις φαίνεται πως είναι η Αστυνομία, για τα σοβαρά επεισόδια και τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη, σύμφωνα με τα στοιχεία του LiveNews.

Την ώρα που ο άτυχος αστυνομικός δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή -χθες οι γιατροί αναγκάστηκαν να του ακρωτηριάσουν το πόδι- το μεγάλο στοίχημα για την Αστυνομία φαίνεται πως είναι η ταυτοποίηση του καθοδηγητή.

Του ανθρώπου που φέρεται να «σχεδίασε» τα όσα έγιναν στου Ρέντη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι το ίδιο άτομο που μοίρασε τα «πολεμοφόδια» και έφυγε από το γήπεδο, πριν γίνουν τα επεισόδια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του LiveNews, η Αστυνομία έχει στοιχεία για τον άνθρωπο αυτόν αλλά πρέπει να επιβεβαιωθεί ο ρόλος του, από εργαστηριακά ευρήματα πριν προχωρήσουν στο επόμενο βήμα.

Ο συσχετισμός με την επίθεση σε 22χρονη το 2019

Η έρευνα της Αστυνομίας, στρέφεται επίσης σε κάποια πρόσωπα που είχαν εμπλακεί το 2019 σε υπόθεση εναντίον μίας 22χρονης γυναίκας οπαδού, στο Ίλιον όπου την είχαν μαχαιρώσει. Η αστυνομία βρίσκει κοινά πρόσωπα με εκείνο το περιστατικό, στην τωρινή επίθεση.

Επιπλέον, υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για μία ομάδα που εμφανίζεται στο διαδίκτυο ως «Δυτική Αλητεία», η οποία δημιουργήθηκε το 2014. Οι Αρχές ερευνούν εάν υπάρχουν κοινά πρόσωπα μέσα από βίντεο που έχουν δημοσιεύσει στο διαδίκτυο όπου προχωρούν σε επιθέσεις με μολότοφ.

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις