Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: Η τραγική οικογενειακή ιστορία πίσω από τη σύλληψη του 18χρονου

Επεισόδια στου Ρέντη: Η τραγική οικογενειακή ιστορία πίσω από τη σύλληψη του 18χρονου

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία που δεν θα την ευχόταν κανένας, ακόμα και στο χειρότερο εχθρό του, κρύβεται πίσω από τη σύλληψη του 18χρονου που έριξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο αστυνομικό κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο γήπεδο στου Ρέντη.

Οι γονείς του 18χρονου που ομολόγησε την επίθεση με τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό στου Ρέντη, το 2012 έχασαν το μεγαλύτερό τους γιο, Σωτήρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος τότε γιος τους έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο με τη μηχανή του. Οι δικοί του, αλλά και οι φίλοι του δεν τον ξέχασαν ποτέ, καθώς στα social media τους κι όχι μόνο, έχουν φωτογραφίες του αγοριού που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Έντεκα χρόνια μετά ο Σωτήρης δεν έχει ξεχαστεί ούτε μία ημέρα από τους γονείς του. Σήμερα, Κυριακή (10.12.2023) ήρθαν αντιμέτωποι με ένα ακόμα σκληρό χτύπημα, καθώς ο 18χρονος γιος τους, Νίκος συνελήφθη ως ο άνθρωπος που έριξε τη φωτοβολίδα στον αστυνομικό που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ο 18χρονος μαζί με τον 16χρονο αδερφό του ήταν ανάμεσα στα 424 άτομα, που προσήχθησαν από το γήπεδο του Ρέντη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Αφέθηκαν ελεύθεροι, ωστόσο τα στοιχεία αλλά και οι καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στη σύλληψη του 18χρονου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις