Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στον μηρό

Επεισόδια στου Ρέντη: Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση του αστυνομικού που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στον μηρό

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι στα επεισόδια έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το βόλεϊ Ανδρών.

Ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στον μηρό στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με τους γιατρούς να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς διακομίστηκε με πολύ άσχημη κατάσταση και με ακατάσχετη αιμορραγία.

Τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα για τον άτυχο αστυνομικό καθώς έχασε πολύ αίμα, καθώς η ναυτική φωτοβολίδα καρφώθηκε σε κεντρική αρτηρία στο μηρό και του έκαιγε το πόδι για ώρα καθώς δεν σβήνει.

Να σημειωθεί πως το νοσοκομείο δεν εφημερεύει όμως άμεσα έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στου Ρέντη και τον παρέλαβε και τον οδήγησε στο κοντινότερο νοσοκομείο για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Έγινε άμεσα προετοιμασία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση με τον χειρουργό και τον αγγειοχειρουργό να φτάνουν στο νοσοκομείο το οποίο δεν εφημέρευε. Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε συρραφή της αρτηρίας η οποία έχει τρωθεί από τη φωτοβολίδα, και προσπάθεια να αφαιρεθεί το θραύσμα που έχει μείνει στο σημείο του τραύματος.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετέβη εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, Στο νοσοκομείο έχει σπεύσει και ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Το χρονικό των επεισοδίων

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 120 ατόμων άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν παραταγμένη έξω από το γήπεδο.

 

Λίγα λεπτά μετά η κατάσταση ξέφυγε με τους οπαδούς να αρχίζουν να πετάνε τη μία φωτοβολίδα μετά την άλλη, με αποτέλεσμα μια εξ αυτών να καρφωθεί στο μηρό ενός αστυνομικού.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις