Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: Οι συγγενείς του αστυνομικού μιλούν στο newsit.gr – «Από ΜΜΕ μάθαμε τι έγινε»

Επεισόδια στου Ρέντη: Οι συγγενείς του αστυνομικού μιλούν στο newsit.gr – «Από ΜΜΕ μάθαμε τι έγινε»
Φωτογραφία Eurokinissi

Σε κατάσταση σοκ είναι η οικογένεια του αστυνομικού που τραυματίστηκε σοβαρά, όταν μία ναυτική φωτοβολίδα έπεσε πάνω στον μηρό του, στα επεισόδια έξω από γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη στον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για το League Cup του βόλεϊ ανδρών.

Οι συγγενείς και οι δικοί του άνθρωποι προσεύχονται συνεχώς, προκειμένου ο αστυνομικός να τα καταφέρει στη μάχη για τη ζωή του, καθώς ο 31χρονος άντρας των ΜΑΤ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό Νίκαιας, εκεί όπου μεταφέρθηκε μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν στου Ρέντη.

Οι γονείς του βρίσκονται στην Αθήνα για να είναι κοντά στο παιδί τους, ενώ συγγενείς του μιλούν στο newsit.gr για τον δικό τους άνθρωπο και απεύχονται το χειρότερο.

 «Εμείς μάθαμε όσα έγιναν από δημοσιογράφους. Ακόμα και ο παππούς του το έμαθε από δημοσιογράφους και έχει ταραχτεί πολύ. Δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμα, περιμένουμε να μάθουμε κι εμείς» λέει στο newsit.gr, η θεία του αστυνομικού και προσθέτει: «Δυστυχώς η δουλειά που κάνει ο ανιψιός μου είναι επικίνδυνη. Αυτή είναι η δουλειά τους, τι να κάνουμε τώρα; Κανένας μας δεν μπορεί να το σκεφτεί αυτό που έγινε.

Το παιδί μπήκε με Πανελλήνιες Εξετάσεις στην αστυνομία, έδωσε στη σχολή και πέρασε. Είναι για χρόνια αστυνομικός στην Αθήνα. Τώρα ήταν χθες στην υπηρεσία και έγινε αυτό που έγινε. Είναι ένα νέο παιδί που έκανε τη δουλειά του και χτύπησε πάνω στο καθήκον. Εύχομαι να συνέλθει και να σηκωθεί όρθιος με το καλό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες. Είναι κρίμα για τον ανιψιό μου αυτό που έγινε, όπως και θα ήταν κρίμα για κάθε παιδί που κάνει αυτή τη δουλειά».

Στο newsit.gr μιλάει και ο θείος του 31χρονου ένστολου και αναφέρει «δεν έχουμε κάτι νεότερο. Οι γονείς τώρα είναι κοντά στο παιδί. Έφυγε από Θεσσαλονίκη και η αδερφή του και κατεβαίνει Αθήνα».

Όπως μας λέει ο θείος του τραυματία, η οικογένεια ενημερώνεται «από τα ΜΜΕ γιατί είναι πολύ δύσκολη η συνθήκη. Δεν ξέρουμε πώς τα πάει το παιδί. Ο ανιψιός μου ήθελε πάντα να γίνει αστυνομικός.  Όλα τα επαγγέλματα έχουν επικινδυνότητα τους, το θέμα είναι να ξεπερνιούνται, και αυτό ευχόμαστε για το παλικάρι μας».

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα – Άγγελος Λαμπίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις