Ελλάδα

Επεισόδια στου Ρέντη: Συνελήφθη ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης στον αστυνομικό – Ομολόγησε ότι πέταξε τη φωτοβολίδα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (10.12.2023) ο δράστης της επίθεσης στου Ρέντη, ο οποίος πέταξε την φωτοβολίδα που χτύπησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 31χρονο αστυνομικό.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για 18χρονο ο οποίος μάλιστα ομολόγησε ότι αυτός ήταν που πέταξε τη φωτοβολίδα έξω από το γήπεδο του Ρέντη, τραυματίζοντας τον αστυνομικό. Ο 31χρονος αστυνομικός έκτοτε δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή. 

Σημειώνεται πως ο 18χρονος ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες που αρνήθηκαν να δώσουν DNA στην αστυνομία. 

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από τις έρευνες για τα δραματικά γεγονότα στου Ρέντη, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνα Δημογλίδου τόνισε πως «υπάρχουν πληροφορίες για άτομα, που πρωταγωνίστησαν στην επίθεση κατά αστυνομικών».

Σύμφωνα με την ίδια, «υπάρχει μεγάλος όγκος δεδομένων που εξετάζεται. Δεν θα σταματήσει η έρευνα μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι που επιτέθηκαν στον 31χρονο αστυνομικό χωρίς αιτία».

Σημειώνεται πως, όπως έχει γίνει γνωστό, τη νύχτα των επεισοδίων χούλιγκανς έριξαν πάνω από 10 φωτοβολίδες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Το Χωριάτικο»: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος – Οι συναντήσεις στη Ρόδο και το σχέδιο διαφυγής στο Ντουμπάι
Εκατοντάδες φωτογραφίες από την παρακολούθηση των μελών της οργάνωσης, η οποία διήρκεσε συνολικά 118 ημέρες, περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία που ξεπερνά τις 4.000 σελίδες
Φοροδιαφυγή στο «Χωριάτικο»
ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Χλιδή με σουίτες, ακριβή νυχτερινή ζωή, business class και πολυτελή γούστα – «Τους χάρισα 50 χιλιάρικα, νομίζεις με νοιάζουν τα λεφτά»
Ο Κωνσταντίνος Φιρινίδης και η σύντροφός του δήλωναν «regular» πελάτες σε πολυτελή ξενοδοχεία και ζούσαν στη χλιδή χωρίς να λογαριάζουν το κόστος, όπως αποκαλύπτουν οι διάλογοι
Κωνσταντίνος Φιρινίδης 14