Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν 17 σκληροπυρηνικοί χούλιγκαν – Έρχονται συλλήψεις μετά την Πρωτοχρονιά

Επεισόδια στου Ρέντη: Ταυτοποιήθηκαν 17 σκληροπυρηνικοί χούλιγκαν – Έρχονται συλλήψεις μετά την Πρωτοχρονιά

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους χούλιγκαν που συμμετείχαν στα επεισόδια του Ρέντη που προκάλεσαν τον θάνατο του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην ταυτοποίηση 17 ατόμων που αποτελούσαν την ομάδα κρούσης, δηλαδή τους χούλιγκαν που έκαναν χρήση φωτοβολίδων και μολότοφ εναντίον των αστυνομικών στα επεισόδια στου Ρέντη.

Μέσα σε αυτούς βρίσκονται τουλάχιστον πέντε επικεφαλής συνδέσμων, εκ των οποίων οι τρεις βρίσκονταν έξω από το κλειστό του Ρέντη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν άλλα 15 με 20 άτομα που ήταν στο σημείο των επεισοδίων, αλλά λειτουργούσαν ως ομάδα αντιπερισπασμού.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ η έρευνα για τον εντοπισμό των οπαδών που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, αποτέλεσμα των οποίων ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά αναμένονται μαζικές συλλήψεις.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις