Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο Νέο Φάληρο: Μίνι καταδίωξη και απειλές

Επεισοδιακή σύλληψη διαρρηκτών στο Νέο Φάληρο: Μίνι καταδίωξη και απειλές

Μόλις λίγες ημέρες μετά την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα με έναν νεκρό, άλλη μια έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά σημειώθηκε στο Νέο Φάληρο.

Η μίνι καταδίωξη στο Φάληρο έγινε το βράδυ της Πέμπτης (28.10.2021), με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τέσσερις Ρομά. Τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα στα Καμίνια, με τους συλληφθέντες. Να απειλούν ότι «θα κάψουν ζωντανούς» τους αστυνομικούς.

Όλα ξεκίνησαν όταν τρεις Ρομά προσπάθησαν να εισβάλλουν σε σπίτι σε κεντρικό δρόμο του Νέου Φαλήρου. Στο σημείο είχαν φτάσει με ένα κόκκινο αυτοκίνητο, στο οποίο τους περίμενε ο συνεργός τους.

Όταν έγιναν αντιληπτοί από την αστυνομία, οι τρεις επίδοξοι διαρρήκτες που βρισκόταν στο μπαλκόνι προσπάθησαν να ξεφύγουν, όμως ειδικοί φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ τους ακινητοποίησαν.

Στην περιοχή έφτασε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης με τον συνεργό των τριών διαρρηκτών να προσπαθεί να ξεφύγει. Αλλά ο οδηγός του περιπολικού εγκλώβισε το κόκκινο αυτοκίνητο, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προκάλεσε μικρές υλικές ζημιές και άλλα που ήταν σε σταθμευμένα στην περιοχή.

Προκλητική συμπεριφορά στο Τμήμα

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων, όπου η συμπεριφορά τους ήταν εξαιρετικά προκλητική.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν στο newsit.gr πως οι συλληφθέντες απειλούσαν τους αστυνομικούς πως «θα τους κάψουν ζωντανούς».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι τέσσερις Ρομά έχουν απασχολήσει για παρόμοιες υποθέσεις κατά το παρελθόν.

Αργά το βράδυ στο τμήμα βρέθηκαν και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι αυτή τη στιγμή εάν βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα την ώρα που οι τρεις Ρομά είχαν σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι τους και ετοιμάζονταν να διαρρήξουν το σπίτι.

Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις