Ελλάδα

Έπεσε η οροφή λεωφορείου 040 ενώ έκανε δρομολόγιο με επιβάτες

Συνέβη το μεσημέρι μέσα σε λεωφορείο 040 (Πειραιάς – Σύνταγμα) στο οποίο, βρίσκονταν περίπου 40 επιβάτες όταν έπεσε ένα κομμάτι της οροφής!

«Αυτό συνέβη στις 12.50 ενώ το λεωφορείο είχε κατεύθυνση προς Καλλιθέα από Πειραιά. Ακούσαμε θόρυβο σαν κάτι να έσπασε και είδαμε ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος να έχει πέσει ανάμεσα στα καθίσματα» είπε ένας από τους επιβάτες στο TLIVE.

«Δεν ήταν γεμάτο, ήταν όλοι καθισμένοι γιατί αν είχε όρθιους θα τραυμάτιζε κάποιον στο κεφάλι» συνέχισε, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο οδηγός κατέβασε τους επιβάτες στη Θησέως και περίμεναν το επόμενο λεωφορείο, χωρίς κανείς να τραυματιστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η συγκλονιστική εικόνα της πύρινης λαίλαπας στον Ωρωπό όπως φαίνεται από το πυροφυλάκιο του Κατσιμιδίου στην Πάρνηθα
Υπεράνθρωπες είναι οι προσπάθειες των επίγειων δυνάμεων στο σημείο, που προσπαθούν να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες
Φωτιά στον Ωρωπό