Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Έκλεισαν και άλλοι σταθμοί μετρό και ηλεκτρικού και τραμ

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Έκλεισαν και άλλοι σταθμοί μετρό και ηλεκτρικού και τραμ

Η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛΑΣ με αφορμή και τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού.

Σταθμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου κλείνουν με νέα εντολή της ΕΛΑΣ. Έτσι έκλεισαν οι σταθμοί του μετρό ” Πανόρμου”, “Αμπελόκηποι”, “Συγγρού_Φιξ”, “Ν. Κόσμος”, “Δάφνη”, “Αιγάλεω”, “Ελαιώνας”, “Κεραμεικός”, ” Μεταξουργείο” στις γραμμές 2 και 3.

Επίσης, με την ίδια εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί ” Κ.Πατήσια”, ” Αγ. Νικόλαος”, “Θησείο”, “Πετράλωνα” και “Καλλιθέα” της γραμμής 1.

Νωρίτερα είχε δοθεί εντολή να κλείσουν  οι σταθμοί του μετρό “Αττική” , “Ευαγγελισμός” και “Μ. Μουσικής”. Από το πρωί είναι κλειστοί οι σταθμοί οι σταθμοί “Ομόνοια”, “Πανεπιστήμιο”, “Σύνταγμα”, “Ακρόπολη”, “Μοναστηράκι” και “Βικτώρια”, “Σεπόλια” στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό. Oι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας διεκόπησαν και τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση “Αιγαίο” στη Ν. Σμύρνη έως το “Σύνταγμα”. Η κίνηση του Τραμ γίνεται από τη “Βούλα” έως τη στάση “Αιγαίο”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις