Ελλάδα

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Οδοφράγματα και φωτιές στα Εξάρχεια! [pics]

Οδοφράγματα στα Εξάρχεια έχουν στήσει αντιεξουσιαστές στην επέτειο για τα δέκα χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι πολύ δύσκολη!

Η ατμόσφαιρα στα Εξάρχεια μυρίζει μπαρούτι με τους αντιεξουσιαστές να έχουν στήσει οδοφράγματα στην περιοχή των Εξαρχείων ενώ έχουν ανάψει και φωτιές με το σκηνικό στις εκδηλώσεις για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου να κλιμακώνεται  έντονα.

Την ίδια ώρα ολοκληρώθηκε η μαζική πορεία στο κέντρο της Αθήνας. Με κεντρικό σύνθημα “Κουμής, Κανελλοπούλου, Μιχάλης Καλτεζάς, Αλέξης Γρηγορόπουλος, αυτή είναι η ΕΛ.ΑΣ”, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στη Βουλή.

Σημειώνεται, ότι συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 9 το βράδυ στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου στα Εξάρχεια.Δείτε τις φωτογραφίες από τα Εξάρχεια!

odofragmata

odofragmata

odofragmata

odofragmata

odofragmata

odofragmata

odofragmata

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένταση στο Σύνταγμα από κουκουλοφόρους μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη - Πέντε προσαγωγές
Όλα ξεκίνησαν μετά το τέλος των ομιλιών των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών και ενώ οι διαδηλωτές βρίσκονταν στο στάδιο της αποχώρησης, όταν μία ομάδα 30 με 40 ατόμων κατευθύνθηκε συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Λεωφόρο Αμαλίας
Επεισόδια στο Σύνταγμα