Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Επίδομα 1.000 ευρώ με… υπογραφή Αχτσιόγλου! Ποιοι το παίρνουν

Αχτσιόγλου
Φωτογραφία Αρχείου: Eurokinissi

1.000 ευρώ εφάπαξ οικονομική ενίσχυση σε ανέργους, πρώην εργαζόμενους και εργαζόμενους σε επίσχεση αποφάσισε η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.

Η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου κι ο υφυπουργός εργασίας, Νάσος Ηλιόπουλος, αποφάσισαν τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους 1.000 ευρώ σε 522 ανέργους, πρώην εργαζόμενους και εργαζόμενους σε επίσχεση.

Η απόφαση της Αχτσιόγλου

Αναλυτικότερα, οι αποφάσεις αφορούν τις εξής επιχειρήσεις: «ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.» σε 85 άτομα, «Α.Ε.Π.Ι. Α.Ε.» σε 71 άτομα, «ΚΑΠΝΙΚΗ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε.» σε 343 άτομα, «ΑΔΑΜΟΣ ΠΡΑΠΠΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ» σε 9 άτομα , «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΛΕΙΒΑΔΕΙΑΣ» σε 7 άτομα, «ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ» σε 7 άτομα, «Α.Ξ.Ε. ΠΛΑΖΑ Α.Ε.» σε 13 άτομα.

Παράλληλα, η κ. Αχτσιόγλου και ο κ. Ηλιόπουλος υπέγραψαν την απόφαση για τη χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 641,41 ευρώ, σε ανέργους του ναυπηγοεπισκευαστικού τομέα.

Όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας σε ανακοίνωσή του, «το υπουργείο θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα και εργαλείο που διαθέτει για την ενίσχυση και τη στήριξη εργαζομένων που επλήγησαν από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις