Ελλάδα

Επίδομα θέρμανσης: Παράταση στις αιτήσεις μέχρι τις 14 Ιανουαρίου

Παρατείνεται ως και την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, η προθεσμία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το επίδομα θέρμανσης, η οποία κανονικά έληγε την Δευτέρα, 11.01.2021.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, μέχρι στιγμής έχουν γίνει συνολικά αποδεκτές περισσότερες από 642.800 αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης.

Θυμίζουμε πως το ύψος του επιδόματος δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 80 ευρώ, ούτε να υπερβαίνει τα 650 ευρώ για κάθε δικαιούχο.

Σημειώνεται ακόμη πως στις περιπτώσεις οικισμών που οι κάτοικοί τους έχουν πρόβλημα με τον Ταχυδρομικό Κώδικα στον σχετικό πίνακα της Κοινής Υπουργικής Απόφασης, μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της ΑΑΔΕ στο τηλ. 2131621000, ώστε να γίνεται άμεσα η σχετική διόρθωση, ή να στέλνουν e-mail στη διεύθυνση mythermansi@aade.gr.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ζεσταίνουν» τις μηχανές των τρακτέρ οι αγρότες - Μπλόκα σε όλη τη χώρα, κλείνουν και το τελωνείο του Προμαχώνα
Καθημερινά τα μπλόκα σε όλη τη χώρα ενισχύονται από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους - Στα Μάλγαρα κλειστή παραμένει από τη Δευτέρα η Εθνική Οδός στο ρεύμα προς Αθήνα
Μπλόκα των αγροτών
«Έρχεται κακοκαιρία, δεν χρειάζεται πανικός» - Η πρόγνωση Καλλιάνου για τις 72 ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Από το πρωί της Πέμπτης έως και το Σάββατο, η χώρα μας θα επηρεαστεί από ένα οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της Ελλάδας
Καιρός
Ο Σταύρος Ξαρχάκος στηρίζει τον Γιώργο Χατζιδάκι: Αγνόησαν προκλητικά την βούληση του γιου του Μάνου, είναι θέμα ηθικής
«Όλα τα υπόλοιπα όπως αν είναι κατάλληλοι οι ερμηνευτές, αν είναι οι χώροι ωραίοι και μεγαλειώδεις ή όχι, αν ζούσε ο Μάνος Χατζιδάκις τι θα έκανε, δεν έχουν καμία θέση στο θέμα, είναι απλώς κουτσομπολιό»
Σταύρος Ξαρχάκος