Ελλάδα

Επίδομα θέρμανσης: Τελειώνει η προθεσμία για να δηλώσουν IBAN οι δικαιούχοι

Όσοι δικαιούνται επίδομα θέρμανσης έχουν ακόμη λίγες μέρες προθεσμία για να δηλώσουν το IBAN τους ώστε να τους κατατεθεί στον τραπεζικό τους λογαριασμό το ποσό.

Οι 24.000 δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, που δεν έχουν δηλώσει το ΙΒΑΝ τους στο myTaxisnet, μπορούν να το κάνουν έως την άλλη Τρίτη (09.02.2021) στις 10:00 το πρωί. Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Σύμφωνα με την ΑΑΔΕ η πληρωμή του ποσού στους συγκεκριμένους δικαιούχους για το επίδομα θέρμανσης θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης, 9 Φεβρουαρίου 2021.

Μέχρι σήμερα, έχουν αποπληρωθεί 355.314 δικαιούχοι (93,7% όσων πραγματοποίησαν αγορές μέχρι 31/12/2020), με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 42 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί 850.862 αιτήσεις για επιδότηση από τις οποίες επιλέξιμες αιτήσεις είναι οι 688.412.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ακύρωσαν PET SCAN ασθενών στο ΠΑΓΝΗ λόγω των μπλόκων των αγροτών στο αεροδρόμιο Ηρακλείου - Δεν έγινε η αερομεταφορά του ραδιοφαρμάκου
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και διευθυντής της Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής στο ΠΑΓΝΗ, ανέφερε ότι 20 ραντεβού για PET-SCAN ακυρώθηκαν, αφού το ραδιοφάρμακο δεν έφτασε στο Ηράκλειο
Κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων στο Ηράκλειο Κρήτης
Εκδόθηκε ΚΥΑ για το πρόγραμμα κατά της παχυσαρκίας – Τι προβλέπει για εξετάσεις και συνταγογράφηση
Το σύστημα εκδίδει αυτόματα παραπεμπτικό για τη ιατρική αξιολόγηση της παχυσαρκίας, η οποία πραγματοποιείται από ενδοκρινολόγο, διαβητολόγο ή μεταβολιστή σε δημόσιες δομές υγείας
iStock