Ελλάδα

Επιμένει στην αθωότητα του το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση κοκαΐνης

«Κάποιος μου την έχει στημένη για να με εκδικηθεί», υποστήριξε το γνωστό μοντέλο, που συνελήφθη, όταν εντοπίστηκαν 33 γραμμάρια κοκαΐνης στο αυτοκίνητο του και προφυλακίστηκε. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News», που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η 31χρονη μητέρα ενός παιδιού ζήτησε «να ελεγχθούν οι τραπεζικοί μου λογαριασμοί, το κινητό μου τηλέφωνο. Θεωρώ πως κάποιος παραβίασε το αυτοκίνητο μου, όταν εγώ έλειπα για διακοπές».

Το μοντέλο φέρεται να έχει υποδείξει στις αρχές έναν άνδρα, ο οποίος -σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει- την είχε απειλήσει ότι θα την καταστρέψει. Μάλιστα, ζήτησε να εξεταστούν τα απειλητικά μηνύματα που λάμβανε στο κινητό της τον τελευταίο χρόνο, καθώς και τα σακουλάκια της κοκαΐνης για πιθανά αποτυπώματα τρίτων.

 

Το χρονικό

Το μοντέλο συνελήφθη το βράδυ της 21ης Αυγούστου στη Γλυφάδα, όταν σε τυχαίο έλεγχο από την αστυνομία βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματός της, ένα πολυτελές τζιπ, 33 γραμμάρια κοκαΐνης που ήταν κρυμμένα στο κάθισμα του αυτοκινήτου. Το μοντέλο ηλικίας 31 ετών έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή της στο reality show μόδας, GNTM.

Click4more: Ο Αλέξης Κούγιας για την Αφροδίτη Μπάρμπα: «GPS στο τζιπ» από αυτούς που έκρυψαν και τα φιξάκια κοκαΐνης

Μετά την σύλληψή της, οι αστυνομικοί ψάχνουν μέσα από το κινητό της τηλέφωνο να βρουν αν το μοντέλο λειτουργούσε μόνο του ή όχι.

Η ίδια αρνείται ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο είναι δικά της και υποστηρίζει ότι η υπόθεση «είναι στημένη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρρά: Στον ανακριτή η χήρα του Γιώργου Τράγκα για ξέπλυμα μαύρου χρήματος – Το βαρύ κατηγορητήριο
Ήδη ο γιος του Γιώργου Τράγκα, έχει δώσει συναίνεση έτσι ώστε το ποσό των 10.000.000 ευρώ, που αποτελούν τα χρέη προς το ελληνικό Δημόσιο, να αποδεσμευτούν - Τι λέει στο newsit.gr ο δικηγόρος του Νίκος Αγαπηνός
Μαρία Καρρά / Γιώργος Τράγκας
«Δεν θα απαλλαγείς από εμάς» – Οι απειλές των Κινέζων στον σμήναρχο κατάσκοπο όταν τους είπε ότι θα βγει στη σύνταξη
Τυ έδωσαν μια κάρτα αναλήψεων, η οποία είχε εκδοθεί στο Χονγκ Κονγκ σε όνομα τρίτου - Με αυτή την κάρτα μπορούσε να κάνει αναλήψεις σε οποιοδήποτε ΑΤΜ ανά τον κόσμο
Ο Σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
Νέα κατολίσθηση έκλεισε την παλαιά εθνική οδό Άρτας – Αμφιλοχίας, αποκομμένη οδικώς η Ήπειρος
Μετά το κλείσιμο της Ιόνιας Οδού λόγω κατολίσθησης και με τη νέα κατολίσθηση, η Ήπειρος έχει ουσιαστικά αποκοπεί στα δύο από την υπόλοιπη Ελλάδα, την ώρα που οι έντονες βροχοπτώσεις συνεχίζονται σε όλη τη Δυτική Ελλάδα
Κατολίσθηση στην παλιά εθνική οδό Αμφιλοχίας - Άρτας
Ο Παύλος ντε Γκρες απαντά για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος: «Θέλω να προσφέρω στην χώρα μου, πολλά περνούν από το μυαλό μου»
«Είναι στο αίμα μου η πολιτική αλλά δεν είμαι πολιτικός», τόνισε - Τι είπε για τη σχέση του με τη Μαρί Σαντάλ και τα προβλήματα που καλείται να λύσει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη
Παύλος Ντε Γκρες 24