Ελλάδα

Επιστροφή ανεμβολίαστων γιατρών: Με δυο τεστ την εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με δυο τεστ την εβδομάδα και μάσκα υψηλής προστασίας θα επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι γιατροί στην εργασία τους. 

Μετά από την συνεδρίαση της Επιτροπής εμπειρογνωμόνων αποφασίστηκαν αναλυτικά τα εξής για τους ανεμβολίαστους γιατρούς: 

Επιστροφή στην εργασία τους με δυο τεστ την εβδομάδα και με μάσκα υψηλής προστασίας. Επίσης, δεν θα τοποθετηθούν σε μονάδες με ευάλωτους ασθενείς όπως οι μονάδες εντατικής φροντίδας, οι μονάδες νεογνών και όπου υπάρχουν ανοσοκατεσταλμένοι ασθενείς. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καταγγελία για ιατρείο «φάντασμα» σε βίλα – «Μαϊμού» γιατρός «καθάριζε τις τοξίνες από το αίμα» για 6.000 ευρώ
Γυναίκα καταγγέλλει ότι άνδρας που παρουσιαζόταν ως ειδικός παθολόγος ολιστικής ιατρικής πρότεινε στον σύζυγό της πλασμαφαίρεση - «Το αίμα του ήταν μολυσμένο»
Γιατρός 9