Ελλάδα

Επίθεση με καυστικό υγρό σε γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας

Μια επίθεση μυστήριο, με καυστικό υγρό, σε βάρος 25χρονης γυναίκας ερευνά η αστυνομία. Έγινε στην Κυψέλη και ακόμη δεν είναι πολλές λεπτομέρειες γνωστές.

Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό επί της οδού Ηπείρου, στην Κυψέλη, κοντά στον ιερό ναό της Αγίας Κυριακής. Η επίθεση, σύμφωνα με την καταγγελία της 25χρονης έγινε μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής (11.04.2021) προς τη Δευτέρα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είναι έγκυος τεσσάρων μηνών.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έβαλε ένα πανί με καυστικό στο πρόσωπο της νεαρής γυναίκας, τραυματίζοντάς την. Στη συνέχεια, ο άνδρας που επιτέθηκε στη γυναίκα διέφυγε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η νεαρή κατήγγειλε ότι ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο. Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος άνδρας που την ακινητοποίησε και της έβαλε στο πρόσωπο το πανί με το καυστικό υγρό. 

Δεν είναι γνωστό, ακόμα, ακριβώς τι υγρό χρησιμοποίησε ο δράστης σε βάρος της άτυχης γυναίκας. Το περιστατικό, μοιραία, θυμίζει σε πολλά την επίθεση με το βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα, πριν από σχεδόν έναν χρόνο.

 

Το θύμα έχει μεταφερθεί και νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η 25χρονη (που σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο) έχει τραύματα στο πρόσωπό της και κυρίως στην περιοχή γύρω από το στόμα αλλά όχι ανάλογα με εκείνα της άτυχης Ιωάννας που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι.

Οι αρχές δεν έχουν ακόμη διευκρινίσει τι είδους ήταν το καυστικό υγρό που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνεχόμενες αναβολές στην υπόθεση της μαζικής δηλητηρίασης σε κέντρο πρόνοιας στη Λέσβο - Ένας 60χρονος ΑμεΑ είχε πεθάνει από μολυσμένο φαγητό
Αγανακτισμένοι είναι οι συγγενείς του άτυχου 60χρονου που πέθανε από μολυσμένο φαγητό και νερό το 2021 - «Δεν μας ενημέρωσαν, θέλουμε να δικαιωθεί» λέει η οικογένειά του
Γηροκομείο 1
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Μελανιές στο σώμα του 45χρονου επιχειρηματία 2
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες