Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Νίκαια – Καρέ – καρέ οι κινήσεις του 58χρονου: «Σ’ το είπα, θα στο κάνω!»

Επίθεση με καυστικό υγρό στη Νίκαια – Καρέ – καρέ οι κινήσεις του 58χρονου: «Σ’ το είπα, θα στο κάνω!»

Επίθεση με καυστικό υγρό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/9) έξω από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Τα όσα περιγράφουν στο newsit.gr αυτόπτες μάρτυρες για τα όσα προηγήθηκαν μεταξύ της 64χρονης και του 58χρονου πριν την επίθεση είναι πραγματικά σοκαριστικά. 

Μετά από την επίθεση με το καυστικό υγρό, η 64χρονη έχει μεταφερθεί στο Αττικόν και ο 58χρονος συνελήφθη και κρατείται στο Α.Τ. Νίκαιας. Θύτης και θύμα σχετίζονται αλλά δεν είναι σαφές ακόμη πως, ο 58χρονος υποστήριξε ότι παλιότερα είχαν σχέσεις.

«Είδα ένα ζευγάρι να κάθεται εκεί απέναντι στο παγκάκι. Ξαφνικά σηκώνεται αυτός ο κύριος που καθόταν μαζί με την γυναίκα και έχει βγάλει δύο μπουκάλια πορτοκαλί, δεν ξέρω το περιεχόμενο που είχανε. Και αρχίζει να αδειάζει τα μπουκάλια αυτά στο πρόσωπο και στο κεφάλι της γυναίκας» λέει αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο newsit.gr.

Δείτε φωτογραφίες:

«Από εκεί και πέρα η γυναίκα άρχισε να τρέχει, να φωνάζει. Την πήραν από εδώ και την πήγανε μέσα στο νοσοκομείο και ήρθανε μετά οι ΔΙΑΣ και τον μαζέψανε» προσθέτει. Σημείωσε δε ότι ο 58χρονος είναι γνωστός στην περιοχή γιατί στο παρελθόν έχει βάλει φωτιά και στο μηχάνημα της ανακύκλωσης και μάλλον αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. 

Δείτε βίντεο:

Για τα όσα εκτυλίχθηκαν έξω από το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας μίλησε και άλλος αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr. «Της φώναζε, την έβριζε για αρκετή ώρα. Σηκώθηκε αυτή να φύγει, να πάει προς το γεφυράκι για να περάσει απέναντι, αυτός έβγαλε από την τσέπη του ένα κόκκινο μπουκάλι, που μοιάζει με αυτό το υδροχλωρικό οξύ που υπάρχει στο σούπερ μάρκετ, και την κατάβρεχε στο κεφάλι» σημειώνει.

Και προσθέτει: «Αυτή για να καλυφθεί έβαλε το μπουφάν της και κάλυψε το κεφάλι της. Αυτός την ακολούθησε και συνέχισε να την καταβρέχει και να την βρίζει. Και της έλεγε: “Εγώ σ’ το είπα. Θα στο κάνω!”». 

Δείτε φωτογραφίες: 

Στη συνέχεια, όπως είπε ο αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr, η 64χρονη «στριμώχτηκε σε μια γωνία και εκείνος συνέχισε να την περιλούζει» και κάποια στιγμή η γυναίκα κινήθηκε προς το νοσοκομείο και ο άντρας την ακολουθούσε ψεκάζοντας την πάλι. «Και επειδή η γυναίκα είχε καλύψει το κεφάλι της με τα χέρια, έβγαλε από την τσέπη του ένα σπρέι – δεν ξέρω τι ήταν – και την ψέκασε στα μάτια. Του βάλαμε τις φωνές και επιτέθηκε σε έναν κύριο που πήγε να υπερασπιστεί την γυναίκα» λέει ο αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr. 

Δείτε βίντεο:

Ποια ήταν η κατάσταση της 64χρονης

Για την κατάσταση που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 64χρονη, μίλησε o νευροχειρούργος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου, γενικός γραμματέας στην ΕΙΝΑΠ. «Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι η κατάσταση της δεν ήταν ιδιαίτερα βαριά. Αυτό όμως μένει να φανεί επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες», αναφέρει. 

Πρόσθεσε επίσης ότι δεν μπορεί να κάνει ασφαλή εκτίμηση για το τι ακριβώς υγρό χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση.

Τέλος διευκρίνισε ότι η 64χρονη διακομίσθηκε στο Αττικόν γιατί το Γενικό Κρατικό της Νίκαιας δεν εφημέρευε. 

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις