Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Την έσωσε το σακίδιο στην πλάτη

Επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού: Την έσωσε το σακίδιο στην πλάτη

“Τυχερή” μέσα στην ατυχία της φαίνεται ότι στάθηκε η 21χρονη Νικολέτα, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι στην Ερμού το μεσημέρι της Παρασκευής (01.03.2024).

Κι αυτό, διότι οι γιατροί εκτιμούν πως εκείνο που την έσωσε ήταν το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της και έτσι το μαχαίρι, με το οποίο της επιτέθηκε ο Ιρακινός, επί της Ερμού, την “βρήκε” στην άκρη και δεν πήγε προς τη μεριά της καρδιάς.

Η 21χρονη Νικολέτα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του “Ευαγγελισμού”, ύστερα από χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, καθώς υπέστη ρήξη διαφράγματος και βαριά τραύματα στον πνεύμονα, ενώ έχει και ένα σπασμένο πλευρό. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί και η κατάσταση της υγείας της κρίνεται καλή από τους θεράποντες γιατρούς. 

“Βλέπω ξαφνικά μια νέα κοπέλα με το σακίδιο της πίσω στην πλάτη και βλέπω αυτόν, αλλοδαπός ήταν, της έχωσε το μαχαίρι και νόμιζα ότι πάει να τη ληστέψει. Η κοπέλα φωνάζει βοήθεια, βοήθεια και πετάει τον σάκο”, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

“Είδα ξαφνικά έναν κοντό τύπο με ένα μαχαίρι, χασαπομάχαιρο. Έμπηξε το μαχαίρι στην πλάτη της κοπέλας», ανέφερε ένας πλανόδιος πωλητής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο δράστης κρατούσε σφιχτά το μαχαίρι της επίθεσης στα χέρια του, ενώ παρέμενε σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση, επί της Ερμού, μέχρι οι αστυνομικοί να του περάσουν χειροπέδες.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου, ο Ιρακινός, φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα, όπως προκύπτει και από όσα υποστήριξε στις αρχές για την 21χρονη, την οποία μαχαίρωσε, ενώ δεν την γνώριζε, ούτε είχε κάποια διένεξη μαζί της.

“Η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω”, φέρεται να υποστήριξε ο δράστης στις αρχές.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις