Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Επίθεση με τσεκούρι σε πάρκο στο Κερατσίνι: «Άλλος προσπάθησε να το σκάσει από το παράθυρο»

Επίθεση με τσεκούρι σε πάρκο στο Κερατσίνι: «Άλλος προσπάθησε να το σκάσει από το παράθυρο»

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (13/10) στο Κερατσίνι, όταν ένας άνδρας βρέθηκε να τρέχει σε πάρκο κραδαίνοντας ένα τσεκούρι. Τα όσα περιέγραψε στο T live αυτόπτης μάρτυρας είναι πραγματικά συγκλονιστικά…

Το περιστατικό σημειώθηκε στο πάρκο Παπανδρέου, στο Κερατσίνι, και σκόρπισε το φόβο και τον τρόμο. Ένας άνδρας γύρω στις 16:30 το απόγευμα εμφανίστηκε στο πάρκο και άρχισε να κυνηγάει τον φύλακα, κρατώντας ένα τσεκούρι. Ο άνδρας με το τσεκούρι, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, είναι ο αδερφός του φύλακα. 

Σύμφωνα με το T live, o φύλακας στην προσπάθεια του να αποφύγει τον αδερφό του με το τσεκούρι χρησιμοποίησε ένα τραπέζι που βρίσκονταν στο φυλάκιο. Ο συνάδελφος του φύλακα, που βρίσκονταν και αυτός στον χώρο, έφυγε από το παράθυρο για να μπορέσει να γλιτώσει από τον μαινόμενο άνδρα. 

Το τραπέζι που χρησιμοποίησε ο φύλακας ως ασπίδα, σύμφωνα με το T live, έχει τρία με τέσσερα σπασίματα από το τσεκούρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας με το τσεκούρι ενδεχομένως να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και – όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής – πρόκειται για ενδοοικογενειακό περιστατικό. 

«Την ώρα που μπαίνει αυτός μέσα με φωνές και έχοντας το τσεκούρι ψηλά, τον βλέπει ο αδερφός του, σηκώνει το τραπέζι και το χρησιμοποιεί ως ασπίδα για το τσεκούρι» αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο T live. Και προσθέτει: «Αυτός άρχισε και έριχνε με το τσεκούρι. Φαντάσου μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό φωνές βρισιές και ιστορίες… Ο ένας ο φύλακας, όχι ο αδελφός του ο άλλος, πάει να το σκάσει από το παράθυρο… και την ώρα που πάει να το σκάσει του ρίχνει μια τσεκουριά, αλλά δεν τον πετυχαίνει…»

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ALPHA

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις