Ελλάδα

Επίθεση με βαριοπούλες στη ΔΟΥ Χολαργού – Μολότοφ στη διεύθυνση πληροφοριών του ΥΠΟΙΚ στο Μοσχάτο

Άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με βαριοπούλες και σφυριά εναντίον του κτιρίου της ΔΟΥ Χολαργού τα ξημερώματα της Κυριακής (10.10.2021), προκαλώντας υλικές ζημιές σε τζαμαρίες ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΟΥ Χολαργού αποτελεί στόχο επιθέσεων ενώ οι αρχές αναζητούν τους δράστες, οι οποίοι εγκατέλειψαν τις βαριοπούλες και τα σφυριά στο σημείο. Τα αντικείμενα των επιθέσεων μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

doy olargou epithesi in

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα, διότι υπήρξε και μια επίθεση με μολότοφ στη διεύθυνση πληροφοριών του υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο. Από τις μολότοφ προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.

doy olargou epithesi in

Οι κουκουλοφόροι δράστες, έφτασαν με άγνωστο τρόπο εκεί και αφού είπαν στον σκοπό να μην βγει από το κουβούκλιο, πέταξαν τις μολότοφ και τράπηκαν σε φυγή.

doy olargou epithesi in

Οι αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές από τους γύρω δρόμους. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι προσαχθέντες σχετίζονται με την επίθεση ενώ ερευνάται και η πιθανότητα να συνδέονται οι δυο επιθέσεις που σημειώθηκαν με διαφορά μιας ώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1