Ελλάδα

Επίθεση με βαριοπούλες στη ΔΟΥ Χολαργού – Μολότοφ στη διεύθυνση πληροφοριών του ΥΠΟΙΚ στο Μοσχάτο

Άγνωστοι εξαπέλυσαν επίθεση με βαριοπούλες και σφυριά εναντίον του κτιρίου της ΔΟΥ Χολαργού τα ξημερώματα της Κυριακής (10.10.2021), προκαλώντας υλικές ζημιές σε τζαμαρίες ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΔΟΥ Χολαργού αποτελεί στόχο επιθέσεων ενώ οι αρχές αναζητούν τους δράστες, οι οποίοι εγκατέλειψαν τις βαριοπούλες και τα σφυριά στο σημείο. Τα αντικείμενα των επιθέσεων μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

doy olargou epithesi in

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα, διότι υπήρξε και μια επίθεση με μολότοφ στη διεύθυνση πληροφοριών του υπουργείου Οικονομικών στο Μοσχάτο. Από τις μολότοφ προκλήθηκαν ζημιές στην πρόσοψη του κτιρίου, χωρίς να υπάρξουν τραυματίες.

doy olargou epithesi in

Οι κουκουλοφόροι δράστες, έφτασαν με άγνωστο τρόπο εκεί και αφού είπαν στον σκοπό να μην βγει από το κουβούκλιο, πέταξαν τις μολότοφ και τράπηκαν σε φυγή.

doy olargou epithesi in

Οι αρχές προχώρησαν σε προσαγωγές από τους γύρω δρόμους. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν οι προσαχθέντες σχετίζονται με την επίθεση ενώ ερευνάται και η πιθανότητα να συνδέονται οι δυο επιθέσεις που σημειώθηκαν με διαφορά μιας ώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που ο Μπραντ Πιτ επιβιβάζεται στο ιπτάμενο δελφίνι στην Ύδρα για τα γυρίσματα της ταινίας του
Μέσα στην ημέρα θα γυριστούν και άλλες σκηνές στο λιμάνι, μεταξύ των οποίων και μία συνάντηση του Μπραντ Πιτ με ψαράδες που ρίχνουν τα δίχτυα τους. Μετά την Ύδρα τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και στη Νέα Μάκρη
Ο Μπραντ Πιτ στην Ύδρα
Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών οπλοφορούσε σε δίκη: «Ηταν σε εμφανές σημείο στη μέση του», λένε οι δικαστές
Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν κρύβει την ανησυχία της για το περιστατικό αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για τις συνθήκες ασφαλείας στα δικαστήρια
Το Πρωτοδικείο Αθηνών
Τέμπη: Ευρωπαίοι μαθητές από 9 χώρες στο σημείο της τραγωδίας – Άφησαν αρκουδάκια και κρέμασαν μαύρους χαρταετούς
Κρέμασαν πανό με το μήνυμα «δικαίωση» σε κάθε γλώσσα - Το μεσημέρι η επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεστεί στο ίδιο σημείο παρουσία συγγενών, φίλων και συλλόγων
Τέμπη: Ευρωπαίοι μαθητές από 9 χώρες στο σημείο της τραγωδίας – Άφησαν αρκουδάκια και κρέμασαν μαύρους χαρταετούς